Beko WA7212 G çamaşır makinesi

fetti

Üye
Katılım
19 Kas 2010
Mesajlar
2
Puanları
1
İyi günler Arkadaşlar.

Geçen gün makine açıkken çalıştırmak için program ayarını çevirirken(A, B, C vs. olan kısım) aniden kısa devre yaptı. Makinede hafif bir elektronik yanık kokusu oldu. Hatta sonra
içini açtım ve üst kasasının altında bu program ayarlarının yapıldığı yerin tam üstü hafif bir kara is var. Öncelikle makineyi tekrar elektrik prizine takınca sadece elektrik geldiğini gösteren ışık yanıyor ve makine hiç çalışmıyor.
Şimdi tam göremesemde sanırım bu program ayarı için olan kart yanmış olmalı. Bu karta takılan 2 – 3 kablo var ve bu kart program ayarı çevirme kafasına sağlam şekilde bağlı öncelikle bunu tamamen nasıl sökebilirim? Sorun başka bir yerde olabilirmi?


(Beko WA7212 G)
Yardımlarınız için çok teşekkürler.İyi günler.
 
üzülerek söylemek gerekirse proğram şalterini değiştirmeniz gerekiyor.
kapı kilidinizide .
kapıkilidinize gelmekte olan suyunda bir daha gelmemesi için gerekli önlemleri alınız.
 
tekrar tesekkurler. Takriben bu parçaları ne kadara bulabilirim? Bu tüm döndürme şalterini mi değiştirmem gerekiyor?
 
Servis bedellerini bilemiyorum .sadece bu şalteri degil kapı kilidinizide degiştirmeniz gerekecek .Sorun kapı kilidinize su kaçması ile başlamış !
 
kart yanma şikayeti oldukça sık rastlanan durum bu durumda onarımlar kısa ve ucuz yolu bi elektronikçiye götürüp veya pcb üzerinde yanan devre yolunu takip edip ince telefon teli ile yapabilrisin ama güvenliğin garantisi olmaz sana kalmış birşey...
 
Bu Program şalterlerin de kartın üzerindeki yollar ısınıp kalkmış veya patlamışsa onarımı mümkün degildir çünkü Pıc entegre mutlaka hasar görür.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,508
Mesajlar
927,466
Kullanıcılar
452,085
Son üye
mesut nergis

Yeni konular

Geri
Üst