Bilgisayar çöktü sanırım nasıl düzeltecem ?

Acronis programı ile imaj alıp pc kafayı yediğinde imajından tekrar kurmak çok daha mantıklı ve programları tekrar yüklemek zorunda kalmıyorsunuz. Tabi bu işlem için pcnin önceden imajının alınması şart :) Ben formattan sonra acronis ile imaj alıyorum. Sapıtan pc yi 10 dk içinde ilk günkü haline çeviriyorum. Tavsiye ederim :)
 
Arkadaşın şu anki durumu ona müsait değil. Hele bir bilgisayarı onarsın veya formatlasın acronis olayına sonra girin bence.:p
 
Acronis dışında bence ücretsiz olarak EASEUS Todo Backup programı daha iyi.Acronisden daha iyi ücretli olarak Norton Ghost tek geçerim.Yıllardır bu işin uzmanı.
 
tmm flash bellek ile format atacaz anladık ben win 7 32 bit kumayı düşünüyorum 8 gb lık flash belleğe win 7 iso dosyasını bahsettiğiniz program ile flash belle atıyorum iler deyince şu hata mesaı çıkıyor ne yapmak lazım peki ??
 

Ekli dosyalar

  • error.jpg
    error.jpg
    153 KB · Görüntüleme: 12
En başında format gerek diye söylemiştim. Beni dinleseydin şimdiye o pc ile girerdin bu foruma :)

format atmayı bende biliyorum ama lanet şeyde cd sürücüsü olmadı için ve bende daha önce usb bellek ile sistem kurmadğım için bu kadar uzadı yoksa o kadarını bende akıl ettim ..
 
Hocam bu hatanın çözümü için PowerISO programını indirip dosyayı açıp birkaç ayar yapmak gerekiyor.Bunla uğraşmak ister misiniz ? Yoksa güncel bir Windows 7 sürümü mü indirecek siniz ?
 
Hocam bu hatanın çözümü için PowerISO programını indirip dosyayı açıp birkaç ayar yapmak gerekiyor.Bunla uğraşmak ister misiniz ? Yoksa güncel bir Windows 7 sürümü mü indirecek siniz ?


elimde mevcut win7 var zaten başka bir program ile flash bellek içine attım ama botto yapamıyorum ???
 
İzleyin hocam videoyu benim tarif etmemden daha iyi anlatır videolu en azından =)

 
ben wintobotic programı ile bu işlemi yaptım ama nedense boot olmadı ?
 
PowerISO ile de deneyin.Eğer olmaz ise iso dosyası hatalıdır hocam.Yeniden indireceksiniz.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,840
Mesajlar
920,906
Kullanıcılar
450,935
Son üye
oqzknt

Yeni konular

Geri
Üst