Bilgisayar çöktü sanırım nasıl düzeltecem ?

format atmayı bende biliyorum ama lanet şeyde cd sürücüsü olmadı için ve bende daha önce usb bellek ile sistem kurmadğım için bu kadar uzadı yoksa o kadarını bende akıl ettim ..
akıl etmişsinizdir tabiki estafurullah :) ben size nasıl usbden format atılacağına dair açıklamaların olduğu bir link de atmıştım işiniz görülsün diye :)
 
PowerISO ile de deneyin.Eğer olmaz ise iso dosyası hatalıdır hocam.Yeniden indireceksiniz.


power isoyla neyi deneycez ????
bu win 7 benim kendi bilgisayarımda kullandığım win 7 sağlam program yani. acaba bilgisayarda ki sürüm 64 bit bende ki 32 bit bundan olabilir mi acaba ??
 
@1N4007 peki bios ayarlarından boot seçeneklerine 1. sıraya USB-HDD seçeneğini seçtiniz mi? Seçmezseniz USB den boot yapmaz
 
Hocam siz arkadaşın dediklerini uygulayın.Şimdi iki kişi yardımcı olmaya çalışırken karışıyor.Arkadaşın dediklerini uygulayınız.
 
@1N4007 peki bios ayarlarından boot seçeneklerine 1. sıraya USB-HDD seçeneğini seçtiniz mi? Seçmezseniz USB den boot yapmaz


evet 1.sırada o var zaten ...
Hep bu bizim eniştenin yüzünden birde bilgisayar öğretmeni gitmiş en dandik piyasanın en kötü bilgisayarını almış birde bilgisayrcıyım diye geçniyior ..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hayır arkadaşım bu şekilde olmaz. Windows 8 kurulu bilgisayarda windows 7 kurabilmek için BİOS'da bazı ayarları değiştirmek gerekir.

Bios ayarlar bölümünde Main Menüsüne geliyoruz,
Burada Secure Boot Option yazan yeri Disable yapıyoruz.
Hemen altında CSM Support Menüsünü Yes yapıyoruz.
BIOS Level Usb menüsünü Enabled yapıyoruz.
UEFI Boot menüsünü Disabled yapıyoruz.
Exit menüsüne gelip Exit Save Changing Seip yes deyip Çıkıyoruz.
İlk açılışta F12 tuşuna basıyoruz Boot Menüsünde Kurulum yapacağımız Cd veya Usb yi seçip kuruluma başlıyoruz.
 
Son düzenleme:
Hocam herkes uzman olmuş boş verin biz yardımcı olamıyoruz :p
 
valla arkadaş bu ne ki her kafadan bir ses çıkıyor kimin dediğini yapacaz en öenmlisi bu bilgisayar da kaç bit işletim sistemi var onu nasıl öğrenecez ??
 
64 bittir. 32 bit yeni bilgisayarlarda olmaz. F2 ile biosa gir. Değişiklikleri yapmazsan windows 7'yi kuramazsın. Sorun çıkarsa tekrar dön. Yardımcı oluruz.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,090
Mesajlar
923,153
Kullanıcılar
451,394
Son üye
ENESCAMUZCU

Yeni konular

Geri
Üst