Tipi 50 li yıllardaki emoya üye mühendisler gibi ama . Uzun Samsun u ha yaktı ha yakacak ... arkadaş yabancı. Metin google çevirisi.
Şaka bir yana siz halojen ampul ben de led ampul.Ben Hayat Bilgisi üniversitesinden mezun oldum ama iki yıldız fazlayım görüyorum.Burada bilmeyenler gelip soru soruyor,bilenler de gırgır geçiyor.Mühendisler 3-4-5 yıldız olarak derecelendirmek lazım.Kimi fabrikada kalfa olarak çalışır kimi de Apple firmasına seçilir mühendis olur.İyi Geceler!...Orhankızmayın amcaları, nereden biliyorsunuz kafasına sünger düşmediğini? birden bire aydınlanmıştır. bakın ne kadar güzel ifade etmiş kendisini, maaşallah ampul gibi aydınlatıyor bizleri.
bak güzel insan, bu güne kadar hiç kimseyi (yoksay) yapmadım ama artık siz ilk oluyorsunuz. size gelecek forumlarınızda bol şanslar.Şaka bir yana siz halojen ampul ben de led ampul.Ben Hayat Bilgisi üniversitesinden mezun oldum ama iki yıldız fazlayım görüyorum.Burada bilmeyenler gelip soru soruyor,bilenler de gırgır geçiyor.Mühendisler 3-4-5 yıldız olarak derecelendirmek lazım.Kimi fabrikada kalfa olarak çalışır kimi de Apple firmasına seçilir mühendis olur.İyi Geceler!...Orhan
Burası komedi tiyatrosu değil.Ben ne yazdım ise doğru yazdım.Bir olay yok.Sadece açıklamalar gerekli oldu.Sorun da yok.Bu site bilgi olarak güzel anlaşıldı...Üyeliğimi silmek istedim ama bu menü yok!!!!!...Orhanbenim anlamadığım siz bu konuyu gerçekmi yazdınız yoksa gördüğünüz bir rüyayımı anlattınız