ne yazık ki doğru değil de benim dikkatimi başka bişey çekti;
forumda hareketlilik,canlılık gördüm üye oldum.devamlı elektrikle ilgilenen birisiyim.hatta gemide olduğum için elektriğin bir çok dalıyla iç içeyim.gün içinde karşılaştığım bi diagramı fikir cimnastiği olsun diye paylaştım ama senden başka kimse yorum yapmamış.buranın sistemi biraz farklıymış demek ki..
sistem farklı değil aslında gerçek olan sorunlarda veya problemlerde çok cevaplamalar yapılıyor. belki konunun başlığından dolayıdır. belki gereksiz bir konu olarak görüldü.. gemici olduğunuzu yazmışsınız gemi elektriği ve elektroniği hakkında paylaşımlar veya bilgiler yayınlarsanız daha çok ilgi görecektir....
böyle ne olduğu belirsiz ne sorduğunu bilmeyen sorduğu sorunun cevabını kendi bilen anlamsız işlerle uğraşırsan tabiiki kimseden yanıt alamazsın.slmne yazık ki doğru değil de benim dikkatimi başka bişey çekti;
forumda hareketlilik,canlılık gördüm üye oldum.devamlı elektrikle ilgilenen birisiyim.hatta gemide olduğum için elektriğin bir çok dalıyla iç içeyim.gün içinde karşılaştığım bi diagramı fikir cimnastiği olsun diye paylaştım ama senden başka kimse yorum yapmamış.buranın sistemi biraz farklıymış demek ki..
böyle ne olduğu belirsiz ne sorduğunu bilmeyen sorduğu sorunun cevabını kendi bilen anlamsız işlerle uğraşırsan tabiiki kimseden yanıt alamazsın.slm