Bu teknoloji Nasa'nın elinde var... Yoksa ABD mi...!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sakin, relax, sonuna doğru "sordum sarı çiçeğe" var dinleyin kafanız dağılsın

istatistik ilminden bahsetmiştim ve delillerden.
starlink 2021 de aktif oldu. yangınlar 2021 de başladı.
yangınlardaki artış %755.
ayrıca yüklediğim videolar.
daha ne olmasını bekliyorsun. zibidinin "eyyoo ben yaktım." demesinini.
anlayana sivri sinek saz.
tespit edilemez demedim. gözle görülmeyen dalga boyundaki lazerden bahsettim.
bir mesajın olsada içinde çarpıtma sulandırma olmayan.
desemki bu adam iyi niyetli.

mantık sırından çıkan sensin.
bir fıkra geldi aklıma.
"
Bir gün Temel kahvede oturuyormuş. Dursun aceleyle kahveye gelmiş ve Temele şöyle demiş:
-“Temel, senin inekler sigara içeyru mu?”
-“Hayır daa!...” demiş Temel.
Dursun:
-“O zaman senin ahır yanâyi…”
Kaynak: İnek fıkraları ve 'Gülsüm inek olayı' - Raif ÖZTÜRK"
1: İstatistik delil değildir. İstatistiği oluşturan verilerin kendisi delil olur ancak. İstatistik göstergedir sadece.

2:Sizinki düz mantık yürütme ..Proje 2021 de başladı ..yangınlarda %755 artış var. O zaman sebebi bu proje. Buna dolaylı bağlantı kurmak denir. o mantıkla ben savunma harcamaları ülkelerde son yıllarda artış gösteriyor. O yüzden yangınlar artıyor da diyebilirim. Yada konut artışları arttı o yüzden yangınlar da arttı.

Bilim böyle çalışmaz. Starlink yada başka bir araç varsa onunla ilgili bağlantı koyarsınız yada ispat edersiniz o zaman olur. Atıyorum Starlink uydularının birinin testlerinde lazer ateşlemesi, yada tespit edilen bir lazerin kaynağı ile beraber ifşaası v.s

Bunların hiç bir yok, dolaylı çıkarım ile efektif ve bilimsel olamayacak bir şey ortaya atıp inanmamızı bekliyorsunuz .Kanıt yok, görüntü yok, yetkililerce kabul edilen bir durum yok ..onun yerine dolaylı yollardan bağlantı kurmak var..

Bence o dolaylı bağlantıya hiç girmeyin..Yoksa çok uçuk örnekler yazılır buraya.

@vecivicivokke @Murat Bu konu artık sonlansa. Herkes eteğindeki taşı döktü. Yeterince de şiştik bu muhabbetten herhalde. Bir zahmet yönetim.

daha-karpuz-kesecektik-konusma-balonu-1379-550x550.jpg

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum istatistikleri

Konular
129,832
Kullanıcılar
452,656
Son üye
kontrolkalemi355

Yeni konular

Geri