_777_
Üye
Standardı priz aydınlatma ayrı olur burada ikisini birleştirdim imkanın varsa ayrı ayrı çekmelisin.
belki bana biraz alınacaksınız ama ne olursa olsun ben sizi uyarmak zorundayım.siz bir usta çağırarak bu işi yaptırın hem daha iyi öğrenmiş hemde riske girmemiş olursunuz.tamam belki basit bir iş diyeceksiniz anlatılırsa ben yaparım diyeceksiniz ama gerçekten bizim mesleğin basiti yoktur çünkü içersinde hata yapma lüksünüz yoktur.marangoz olsanız kapıyı yanlış taksanız veya boyacı olsanız duvarları dalgalı boyasanız bunların hepsi düzelir. ama bizim işlerde yanlışı bir kere yaparsınız bir dahada istesenizde yapamazsınız.slmresim için çok teşekkürler. renklere dikkat edeceğim yani. buattan gelen kabloya yeni priz ve lambanın kablosunu birleştirip bantlasam sorun olur mu? ve bu odaya mevcut buattan uzantı yapıp yeni bir buat oluşturmam gerekmiyor sanırım değil mi?
hocam bu iş cesaret işi deil. Buatı her adam açıp hat çekemez. Biliyorsan yap bilmiyorsan yapma. Bir bilen ustaya yaptır. En fazla bu işe bizim buralarda 20-30 lira gibi el emeği alırlar. Boşver yahu. Elektirikçinini işi elektirikçiye kalsın. Ama tecruben ve bilgin varsa yap bişey diyemem. Cesaretine güvenip te bu işlere kalkışmayınanlatımlarınız için teşekkürler cesaretim olursa yapmaya çalışacağım olmadı bir ustaya kalacak iş :d teşekkürler bilgiler için
Valla kardeş yanlış anlama ama sarı kabloyu da bilmiyorsan kesinlikle bu işe bulaşma derim.Senin iyiliğin için.Diğer arkadaşlar zaten belirtmişler.Bu konuda daha fazla bilgi sana zarar getirebilir.Sana bilgi verdikçe belki hevesin artacak ama unutmaki tecrüben artmayacak.O yüzden çağır bir elektrikçi gelsin sıva üstü en fazla yarım saatte yapar.anlatımlarınız için teşekkürler cesaretim olursa yapmaya çalışacağım olmadı bir ustaya kalacak iş teşekkürler bilgiler için. son bir sorum olacak benim elimdeki kabloların renkleri mavi ve kırmızı(hat çekmek için sonradan aldığım kablolar). buradaki resme göre yapacak olursam eğer prize gelen sarı kabloyu nasıl bağlayacağım o sarı kablo nedir?