bugsbunny
Üye
kesinlikle katılıyorum. elektronik alet aslında şans işi. istediğiniz kadar iyi bir markayı alın ufacık bir hata başınıza dert açabilir... o yüzden ürününü satana kadar değil satış sonrası verdiği destekle de sahiplenecek bir marka alın derim ... bende çamaşır makinesi arayışı içindeyim... özellikleri ve bu tarz kritik noktalarda aldığım en iyi marka tavsiyesi bosch ve lg oldu... daha önce ikisini de denememiştim ama forumları okuyunca ve internette biraz araştırma yapınca tavsiyelerin yersiz olmadığını anladım. her makinenin pahalı ve ucuz modelleri var sonuçta ama içlerinden hem özellik hem de bütçe olarak kendinize uygun olanı bulabileceğinizi düşünüyorum
beyaz eşya şans işi olduğu kadar birazda kullanımada bağlı bence... bosch kaliteli bir marka.. fakat bizim standartlarımıza göre biraz pahalı.. lg beyaz eşyada ABD'de bir numara... fakat ülkemizde pek tanınmışlığı yok... verdiğiniz bu 2 marka arasında öyle çok fiyat farkı yok.. bosch biraz daha yüksek.. @gs3531'in dediği gibi önemli olan yetkili servisin düzgün olması...