Buzdolabı LED Trafosu tamiri hakkında

Konu başka yerlere kayıyor. Ahlaksızlık başka bir şey yetkili servisinde parçanın pahalı olması başka bir şey. Tüm yetkili servislere aynı parçayı sordunuz birinin 500 dediğine diğeri 3000 demişse o zaman evet adilik yapıyorlar derim. Neyse konuyu daha fazla uzatmayayım. Sorun sadece parçadan kaynaklanmadığına göre bu noktandan sonra sorunu çözmek için en iyi yol işin ustasından yardım almanız gibi görünüyor.​

Ben paraya değil de işe bakana usta derim!

Aynı durum özel hastaneler için de geçerli, devlet hastanesinin ameliyatı gerekli görmedikleri sorunlara bile hemen ameliyat edelim noktasına geliyorlar. 2.5 sene önce 90 küsür yaşındaki halamın gören tek gözünde de kanama olunca özel hastane Prof. una gittik. O zamanki rakamla 25 bin TL dedi. Halam da "hocam garantisi var mı?" diye sormaz mi? Prof. "hiç birşeyin garantisi yok" dedi. İçimden "ama para kesinlikle garanti" diye geçirdim.:rolleyes:
ustam be iki yıl önce de op. dr. beni direkt prostat ameliyatı yapacaktı. hem de sonuçlarını (yan etkilerini) söylemeden bıçağa yatıracaktı. yan etkilerini öğrendikten sonra çıktım gitti. ve fitoterapi ile sorunum çözüldü. yani her uzmana da güvenmemek gerekiyor.

konu sahibi, bosch kalitedir ama aynı zamanda da derttir. arıza yaptığı zaman tamiri pek mümkün olmuyor. ancak çok iyi bilen ustalar tamir edebiliyor. bize gelen 10 tane kart varsa en fazla iki tanesini tamir edebiliyorduk. sökmesi ayrı dert, takması ayrı dert. artık youtube var. araştırabildiğiniz kadar araştırın kolay bir yolu elbet vardır.

parça fiyatı konusunda, artık internet var parçayı alırsın, ustaya kaça takarsın diye pazarlık yaparsın.

Konu başka yerlere kayıyor. Ahlaksızlık başka bir şey yetkili servisinde parçanın pahalı olması başka bir şey. Tüm yetkili servislere aynı parçayı sordunuz birinin 500 dediğine diğeri 3000 demişse o zaman evet adilik yapıyorlar derim. Neyse konuyu daha fazla uzatmayayım. Sorun sadece parçadan kaynaklanmadığına göre bu noktandan sonra sorunu çözmek için en iyi yol işin ustasından yardım almanız gibi görünüyor.​
eyvallah ustam konu başka yerlere kaydı evet ama son olarak kızdığım konu 2 lg yetkili servisin birinin 2250 verdiği fiyata diğeri 2970+kdv çekti gel burdan yak

@paskomya

hocam valla herşeyin kesinlikle ustası doktoru vs si var anlatsak neler neler daha var o yüzden amacı dışına çıkmasın daha konu çözümü bulduğum an paylaşacağım ve nasıl yaptığımı da tane tane yazacağım inşallah

ustalarımın her birine vermiş oldukları bilgilerden dolayı da çok teşekkür ederim

o yapışık kapağın fotosunu at görelim belki aklımıza bir şeyler gelir.

Dolap kapağını açık bırak ve alarm sesi duyup duymadığını yaz lütfen. Alarm sesi geliyorsa kapı reed rölesi veya butonu sağlamdır.
eyvallah ustam onlar sağlam test ettim kapılar açık kalınca alarm çalıyor, üst kapakta ekran var onun ışığı yanıyor alarmı ordan kapatıyorum

dolap bu Bosch-KGN57PI26N

@paskomya

Ekli dosyalar

• Screenshot_2.jpg
    Screenshot_2.jpg
    93.7 KB · Görüntüleme: 10
  • Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    210.5 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
güzel insan, kompresörün oradaki yüksek ihtimal tırnaklı, orası sökülür. ama sol taraftaki için ben bir şey diyemiyorum. mekanik olarak iyi olsam da, önümde gözümün gözümün görmediği bir şey hakkında yorum yapmam hatalı olur. bu işi daha önce yapan ustaların tarifi gerekli.

Sol taraftaki beyaz kutu içinde kablo bağlantısında sorun var.

Forum istatistikleri

Konular
130,115
Kullanıcılar
453,179
Son üye
canerakdeniiz

Yeni konular

Geri