Caddx-Nx 4 Panel

Merhabalar,
Elimde Caddx-Nx4 Panel var.
Dış Sirende bu bağlantıları panelde hangi sokete girmem gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz?

Merhabalar,
Elimde Caddx-Nx4 Panel var.
Dış Sirende bu bağlantıları panelde hangi sokete girmem gerekiyor yardımcı olabilirmisiniz?

Arkadasım harici sirende 5 klemens girisi var 2 si tamper girisi bunlara yesil sarı kablo + - grisler kırmızı beyaz b yazan giriş kahve rengi yapıyorum ben gelelim panel bağlantısına caddx panel kullanıyoruz biz bende o panele göre anlatıyorum nx-4 panelde sarı yesil zone 1 com a kırmzı pos a beyaz com a kahve rengi kablo siren ucuna gryor nx-8 panelde sarı yesil aynı zone 1 ve com a kırmızı aux prw ye beyaz smoke ye kahve rengi bell + ya giriyor koly gelsin

arkadasım harici sirende 5 klemens girisi var 2 si tamper girisi bunlara yesil sarı kablo + - grisler kırmızı beyaz b yazan giriş kahve rengi yapıyorum ben gelelim panel bağlantısına caddx panel kullanıyoruz biz bende o panele göre anlatıyorum nx-4 panelde sarı yesil zone 1 com a kırmzı pos a beyaz com a kahve rengi kablo siren ucuna gryor nx-8 panelde sarı yesil aynı zone 1 ve com a kırmızı aux prw ye beyaz smoke ye kahve rengi bell + ya giriyor koly gelsin

Peki arkadaşım tşkler. bu klavyedeki yeşil sarı ve kırmızı uçları nx-4 panelde nerelere giriyoruz.

bell + ya girersen sirennnnnn ötmez caddxxx eksi tetikdir röle bağlaman gerek

caddx nx6 da 2.bölüm nasıl yapılıyor (partition)

Forum istatistikleri

Konular
130,065
Kullanıcılar
453,051
Son üye
teknik-adam

Yeni konular

Geri