CNC Router Kızak Elemanları

Suat_Korkmaz

Profesyonel Üye
Katılım
30 Ara 2011
Mesajlar
4,986
Puanları
1,506
Yaş
48
Arkadaşlar aşağıdaki gibi parçaları Türkiye'de uygun fiyata nerelerde bulabilirim?

Teşekkürlerimle,
Suat
 
En uygun fiyatlısını İstanbul da bulursun. Onlarca yer var. Fiyatlar değişken. En iyisi ne lazım olduğunu listeleyip fiyat alman 4-5 yerden.
 
Demek istediğim ürünleri görebileceğim online bir mağaza var mı? İlk CNC'mi yapacağımdan tam olarak hangi malzemeleri alacağımı henüz bilmiyorum.
 
online magaza yok. daha doğrusu benim bildiğim yok. zaten olsa da resmini görerek hiç birşey yapamazsınız. hangi markanın hangi tipnii kullanmak istiyorsanız teknik verilerine ulaşarak hesaplamanızı ona göre yaparsınız.
 
@freedom33

Mesaj sayım 20'den az olduğu için özelden cevap yazamadım. Gönderdiğin siteyi inceleyeceğim. Teşekkürler.
 
siteyi burda paylaşın bizde inceleyelim
 
CNC mekanığı benımde ılgımı çekıyor elektronik olarak çalıştırdım mekanık kısmı daha başlamadım piyasada bırçok fırma bu işle uğraşıyor ama malıyet olarak uçuk fiyatlar her fırma nın verdığı fiyat bırbırını tutmayınca iş ertelemekten başka çarede yok türkiyede bu iş oturmadı sanırım benım duşuncem
 
Doğa rulman ve doğuşkalıp benim bildiklerim.Doğa rulmanın web sitesinde fiyatlarda var.Suat kardeşim elektronik malzemeyi bu paylaştığın siteden mi temin ettin?eğer öyleyse kaç günde geldi?kargo vs paylaşırsan sevinirim.
 
Elektronikleri ebay'den aldım. 4 eksenli step motor kartı, 4 step motor, PSU aldım. Bir de BOSCH marka spindle motor.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,182
Mesajlar
923,996
Kullanıcılar
451,541
Son üye
hyo23

Yeni konular

Geri
Üst