abi tamam da 4. eksen işin içine girince z mesafesi artıyor, tasarımı değiştiriyor. 4. eksen olmasa 15-20 cm bile yeter. onun için başlamadan vazmı gecsem diye soruyorum 4. eksenden.
Yok daha neler , sıradan mile tornada yapılmış polyamid ve ya delrin yatak yapsam o dediğin olmaz.
Öyle bir şey satın aldı isen iade etmen gerekir..
Muhtemelen rayı ile uyumsuzdur.
Çin işi olması bir şey ifade etmez çok kalite ürünlerde var.
bu mdfleri kestirmeden önce agırlık hesabını nasıl yapıp agırlık merkezini bulcaz? bide senin kullandıgın makitanın agırlıgı kac, ondan alcam büyük ihtimal
abi tamam da 4. eksen işin içine girince z mesafesi artıyor, tasarımı değiştiriyor. 4. eksen olmasa 15-20 cm bile yeter. onun için başlamadan vazmı gecsem diye soruyorum 4. eksenden.
bu mdfleri kestirmeden önce agırlık hesabını nasıl yapıp agırlık merkezini bulcaz? bide senin kullandıgın makitanın agırlıgı kac, ondan alcam büyük ihtimal
Kestirmeden önce değil, kestirdikten sonra köprü ayaklarının arasındaki parçayı yerleştireceğin yeri değiştirerek hesaplayacaksın ağırlık merkezini. delikleri uygun noktalardan delerek dengeleyeceksin. makitanın net ağırlığı 1.8 kg.