Mesut Bey cofaso 6.1 programında faz koruma rölesinin yerini bulamadım.yardımcı olurmusunuz.
Mesut Bey Merhaba.
Sabahtan beridir düşünüyorum.Faz kotrol rölesini termikten sonra koyacaksak eğer.Faz hatasında motoru nasıl durduracağız.Durdurma işlemi tamam hadi bunu arıza olarak gördürmek ve sürekliliğini sağlamak yardımcı ekipmana ihtiyaç duyacağız anlamına geliyor.Elimizdeki malzemeyle bu işlemi yapamayız.
Yada faz hatasını hata olarak kabul etmeyip es geçmek.Peki böyleyse faz kontrol rölesini neden kullanıyoruz.Yada sadece termik arıza durumunda lambayı kesik çalıştırıp.Kumanda sigortası attı Hat sigortası attı gibi arızaları arıza sinyalinde görmek istemiyormuyuz.Kusura bakmayın İstediğiniz ya yarım anlatılmış yada herkez işine geldiği gibi yorumlayacak sizde en iyisini seçeceksiniz.
malzemeler cofaso da açılmıyor yada ben açamadım tarif ettiğiniz şekilde olmuyor
görünüş şekli autocad olarak kabul olurmu acaba arkadaşlar
kumanda v.s. problem değiş ama bu programda f.k.r. bulamıyorum.
kontakları koyalım iyi güzelde bunun kendisi nerede programı tanıtan bi arkdaş geldiydi zamanında ama demoyu yollamadı şimdide böyle uğraşıyoz. neyse şu f.k.r.bulsam bitecek.
birde mesut bey 8 adet role demişsiniz 8 adet de kontaktör lazım nasıl olcak