daire işcilik sıva altı 100tl sıva üstü montaj 100tl olarak geçerlidrBursada her türlü Elektrik işi taşeron ve götürü şekilde itinayla yapılır güvenli ve sağlam ekip lerle elektrik üzerine fabrika iş yeri bina villa tesisat işleri yapılır
ULAŞIM İÇİN CEP: 05366611000
beni kurtarıyor günde bi daire çıkarabiliyom bi dairenin borusu kablosu 100 tl
neyse sana cevap verirdim ama buda benim ustalığıma yakışmaz ben bi inşaata bir kere gidiyorum 10 kere gitsem zarar ederim tabiiibu dairede kac metre kabu kac adet kasa kullanıyorsın tabi birde m2 ni söyler sen daha cok bilgi vermiş olursun...
arkadaşlar 100 lira fiyat duydumya artık ölsemde gam yemem bu devirde acaba bu arkadaşa soruyorum inşaata gitmek içinde ayriyeten yol parası talep ediyormusun ..
ve tabiki böyle 100 tl ye değil sen yakında 50 tl yede yaparsın tabi yaptığın inşaatlar artık arızalarla dolu olur ve o arızayı sen bile zamanı gelince yapamassın
ve kacarsın o inşaattan
ve birde yaptığın inşaatlar o kadar kaliteli boru tesisat işçiliği olurki döşediğin boru tesisatında artık sıva bittikten sonra boyadan önce bile kablo değiştirmeye calışsan tahmin ediyorum ki sen hemen kırma ya geciyorsundur çünki senin döşediğin borular muhtemel ne kasaya girer ne buata girer lütfen biz emekçiler emeğimize sahip çıkalım ve kalitemizi düşürmeyelim...
neyse sana cevap verirdim ama buda benim ustalığıma yakışmaz ben bi inşaata bir kere gidiyorum 10 kere gitsem zarar ederim tabiii