Dinamik kompanzasyon ve tiristör modül sorunu hk.?

Tekrar merhaba CELİK_CPU

Bu durumda yaşadığınız olayın sistem ve kullanılan malzeme hatalarından olduğu, tristörlü sistemden kaynaklanmadığı ortaya çıkıyor. Büyük geçmiş olsun gerçekten. Yeni sisteminizi ben kurmak isterdim, nasip değilmiş. Tabiki sorununuzu bir şekilde çözdüğünüz için sevindim.
Bu arada forumdan epey ayrı kalmışım, epey gelişme olmuş.
Bir kaç sene önce ilk yazılarımı yazdığımda epey ilgilenen olmuştu. Bazı arkadaşların sistemin yeniliğinden dolayı tereddütleri olmuştu. Bugün, ürettiğim sistemin kendini yeterince ispatladığını söyleyebilirim.
Bunun için kısaca şunu belirteyim; piyasaya ürettiğim yüzlerce cihazdan en eskisi kondansatör gücünü kaybetmeden 4 yıldır çalışmaktadır. Bakım maliyetini unuttular diyebilirim.
Artık geldiğimiz noktada, gücü ve özellikleri doğru seçilmiş bir Dycom ile yapılan kompanzasyonda, reaktif oranların %5'in altında kalacağının teminatını veriyorum.
(Hiç olmadı ama) oranlar %6'nın üstünde kalırsa cihazımı geri alıyorum.
Bu da; hiç kimseyle o cihazmı üstün bu cihazmı üstün polemiğine girmeden, sadece fazlasıyla yeterli bir cihaz olduğunu gösteriyor.
Ayrıca, Dycom'un konvansiyonel sistem ile birlikte muazzam çalışması ve sorunlardan kurtulmak için düşük maliyet getirmesi, cihazımın en çok tercih edilen uygulama biçimi olmuştur.

Herkese bol nasipli hayırlı işler dilerim
Saygılarımla
Gökhan OLGUN
 
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Arkadaşlar panoda yanan kondansatörlerin resimlerini gönderiyorum.
 

Ekli dosyalar

  • at4 1600kva 400v.rar
    1.8 MB · Görüntüleme: 34

Forum istatistikleri

Konular
128,961
Mesajlar
922,110
Kullanıcılar
451,154
Son üye
sahin56

Yeni konular

Çevrimiçi üyeler

Geri
Üst