Dinamik Kompanzasyon

evet arkadaşlar bu konuda 2 yıl önce konuşulmuş ama şu anda daha zirvede olan bi konu hatta bu tanıtımı yapılan cihaz başka bi firma tarafında satılıyor nasıl olduğunu bilmiyorum teknolojisinimi aldılar yoksa t.hakkınımı cihazı yakından inceledimyaptığı iş açısından fena görünmüyor zaten arkadaşta anlatmış ama işçilik ve görüntü açısından çok sağlıklı bulmadım en azından ne olduğu belirsiz sigortalar kullanmışlar ve kondansatörlerininde çok sağlıklı olduğu söyemem. bende size başka bi cihaz tavsiye etmek istiyorum doğru çalıştığını şekerbank gibi büyük firmalarca tercih edildiğini. ve firma güvencesinin güzel olduğunu söyleyebiliri.
 

Ekli dosyalar

  • epu.pdf
    115.8 KB · Görüntüleme: 111
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Dinamik kompanzasyon kom enerji sistemleri firmasındandabulabilirsiniz. Hatta aktifharmonik filtre ve endüktans üretimide yapılmaktadır. Bilgilerinize sunulur.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
bu sorum palles nikli üyeyedir
yazınızdan tam anlaşılmıyor. "tanıtımı yapılan" dediğiniz ve beğenmediğiniz cihaz hangisidir?
net olarak yazıp isminizide lütfedermisiniz

Gökhan OLGUN
 
Tüm arkadaşlara çok faydalandığımız katkıları için teşekkür ediyorum.
 
mehmet usta verdiğin bilgiler için çok teşekküeler.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,815
Mesajlar
920,697
Kullanıcılar
450,907
Son üye
saitdemircigil

Yeni konular

Geri
Üst