Dizel araclar için

Senin 10 tl ye yapacağin nasil birsey kardeşim çizermisin
İlk mesajıma bak ... (arada 6 dan fazla yaş farkı var kardeşim deme)

Havayı olması daha muhtemel diye düşünüyorum ; bir atmasyon tahminle rölanti valfinin motora verdiği havayı da keserek ateşlemeyi hepten durduruyor olabilir.Yakıtı kesmesi motora hava da yaptırabilir keza.

Aynen havayı keser.Eski dizellerde mazotun hava yapma işi sakattır.Bi hava yaptımı baya uğraştırır.Ayrıca babam şöfördü.

Benim araçta pek serilik yok turbosu hava yapmiş olabilirmi

Bende hundai getz vardi 1.5 dizel araba kalkişta bmw ye kafa tutuyordu seri bir arçti renaul clio 1.5 alize aldim turbo varmi yokmu belli deği

Turbo borusu patlamıştır,turbo yaprakları dolmuştur turbo yeterli basıncı sağlayamıyordur,
Yada arabada enjektörler işemeye başlamıştır gibi çeşitli sebebleri olabilir.

Son düzenleme:
Eskisi, yenisi, ağır yakıtlısı, ince yakıtlısı ağır devirlisi, yüksek devirlisi, tüm dizeller yakıt pompasından silindirlere giden yakıtın kesilmesiyle stop eder. Tüm devri kontrolü de yakıtı kontrol ederek olur. Hava kelebeğine ihtiyaç duymaz. Bu yakıtın kesilmesiyle, yakıt sistemi hava yapmaz. Çünkü depodan gelen yakıt kesilmiyor. Eğer hava girişini keserek yapmaya kalkışırsanız, yakıt yeterli yanacak havayı bulamayacağı için karbonlaşma yapar. Bu da ilerde büyük sıkıntı yapar. Sadece detroit diesel jeneratörde hava kapağı gördüm. O da acil durumlarda motoru boğarak stop ettirmek içindi.

Durdu mu motor ?
Son durum nedir ?

Konu baya daģildi arkadaslar herkeze tsk ederim ;) siz sohbet etmek isterseniz edin ben okuyorum guzel paylasimlar yapn arkdaslar var

Forum istatistikleri

Konular
129,837
Kullanıcılar
452,669
Son üye
koraykahvecioglu79@gmail.

Yeni konular

Geri