medvet
Üye
Elektrikli bisikletimde 48 volt - (43-53 volt aralığında çalışan) ve maksimum akım değeri 27 amper olan motor sürücü (beyin) var. Sürekli akım değeri aletin üzerinde yazmıyor. Motoru ise 800 watt. Ancak burası biraz karışık yani akülerden çektiği güç mü, motor çıkış gücü mü, maksimum güç mü, ortalama güç mü, bunları ithalatçı firma bile bilmez. Ancak piyasada 500 watt diye bilinen motorlara, (72 volt -maksimum 30 amper çeken) motor sürücü takılıp, iki akü daha ilavesi ile daha yüksek hızlara çıkılıyor ve orta vadede bir sorun görülmüyor. Benim yapmak istediğim akü ilavesi ve hız artırımı değil.
Ben rampada oluşan tork kaybını gidermek yani tek sürücü ile düz yolda elde edilen maksimum torku iki kişi ve rampada da giderken - özellikle rampada kalkış esnasında korumak istiyorum. Bu amaçla 48 volt ancak maksimum 45 amper çekebilen motor sürücü takmayı düşünüyorum. Bu şekilde beklediğim sonuç gerçekleşir mi, ya da olası ortaya çıkabileceks orunlar varsa nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.
Ben rampada oluşan tork kaybını gidermek yani tek sürücü ile düz yolda elde edilen maksimum torku iki kişi ve rampada da giderken - özellikle rampada kalkış esnasında korumak istiyorum. Bu amaçla 48 volt ancak maksimum 45 amper çekebilen motor sürücü takmayı düşünüyorum. Bu şekilde beklediğim sonuç gerçekleşir mi, ya da olası ortaya çıkabileceks orunlar varsa nedir? Yardımcı olursanız sevinirim.