Tekin Bey siz anlamıyorsunuz< herhalde adam 5 yıl 1500 tl teklif ediyor diyorum öyle bir iş kapınca maaşını iki katına çıkaran patron yok demek ki sizin zamanınızda varmış ne güzel faydalanmışsında bu arada pratikdede çalışmalarım oldu ama hani bir faydası Bu arada bence elektrikçilerin maaşları neden düşük başlıklı bir konuda yok siz kendinizi geliştirin çok para var yazmanız biraz komik oluyor bir başlığa bakın isterseniz.("Neden Düşük?" Kısmına özellikle).Yoksa tabi düşük değildirde siz o masallarınız pardon düşüncelerinizi torunlarınız varsa onlara yada buradaki uykuculara başka bir başlıkda anlatın.Burada konuyu açana sizin yüksek ücretlerde var demeniz ayıp oluyor
aynen katılıyorum arkadaşim bişey ılave edeceğım kamuda pek etkısı olmaz ama özelde çalışırken kesınlıkle etkısı var ılk işe gırışte ben bu maaştan aşağı çalışmam ben itu mezunuyum odtt mezunuyum dersen avucunu yalarsın işe gırıp işi sahıplenır işin kontrolunu elıne alırsan patronla çatır çatır pazarlık etme şansın olur aksını yapıp ben 3000tl maaş ısterım 5000 tl ısterım dersen kım takar seni iş başvurunu dahı yırtıp atar ben işveren olsam oyle yaparım universite mezunu ıstemedığın kadar eskıden lise yuksek okul rağbet gorurdu şimdı universıtelı eskının ilkokul mezunu kadar rağbet gormuyor nedenı eğıtım yok dıploma olsunda ne olursa olsun bu duşunceyle universite mezunları iş bulamıyorlar maalesef ben genç muhendis arkadaşların yerınde olsam ılk yapacağım mesleğıme saygılı olup mesleğımı gelıştırırım teoride bırakmam pratıktede neler yapılacağını oğrenır işverene patrona bunu ispatlarım kabullendırırım maaş olarak ondan sonra karşisına oturur çatır çatır pazarlık ederım okuldan mezun olup işverenın karşisına geçıp ben muhendisim dıplomam var dersen kım takar yalova kaymakamını mısalı önce icraatını gostermen lazım işveren farklılığını gormelı muhendis olduğunu kabullenmelıkı senın ıstedığın maaaşi versınyıne çok konuştum bağişlayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?