Sütçü İmam ,Fırat .....vb üniveristelerinden mezun olanlar gelmiş burda özeli kötülüyor buralardan mezun olmuşsanız zaten devletten başka seçiminiz yok
Sende 2 yıl fazla okusaydın ya dede, tutan mı vardı gecenin 2,5 unda pompaları düşünmezdin.
3000 4000 dolardan bahseden hayal gücüne kurban olduğum arkadaşlar kim o kadar az paraya çalışılır mı hem en az 60.000 dolar isteyin hem sizin bu ilandan neyiniz eksik:https://www.cia.gov/careers/opportunities/science-technology/electrical-engineer.htmlyukarda yaszılanları yorumları okudum kendı kendımeyıllarca bedava çalışmışız dedım okul olarak bızden iki yıl fazla okumuş iş tecrubesı sifir 3000-4000 dolarlardan bahsedıyor acaba iki yıl daha okusaydımbanada 3000-4000 dolar verırlermıydıcevap hayır okulda iş tecrubesı dersı olmadığı için vermezlerdı herkese hayırlı kazançlar inşallah hedeflenılen maaş artı prim artı tatil kazanırsınız allah yolunuzu açik etsın
Ben de bazılarını anlamıyorum adam bilmem kaç yaşına gelmiş hala koşturabiliyor bunu neye borçlu olduğunu bilmiyor arkadaş sen özelde çalışmış olsaydın o kamuda çalıştığın yılları şu an zar zor yürüyor olurdun ama kamu sana haftasonları kendine vakit ayırabilme imkanı,akşam 5 den sonra spor yapma imkanı sağlıyordu ama sen o yıllarına şükretmen gerekirken ben o yıllarda köreldim diyorsan işte tam da o zaman büyük bir Ayıp yaparsınız bence her neyse benim sizi eleştirmeye hakkım yok tabi ama bence size göre kötü geçen yılları bir daha düşünün belki de o yıllar sayesinde şimdi seyahate çıkıyorsunuz.Fakat biz toplum olarak ne yazık ki şükretmesini bilmeyen karnı bir türlü doymayan aç gözlü insanlarız.Bir yerde bizden daha çok kazanan bir insan görünce bazıları strese giriyor arkdaşlar illa ki sizden düşük ve yüksek ücrette çalışanlar olacak başınızı sokacak güzel bir ev güzel bir aile bir de arabanız varsa Susun ve Şükredin