Elektrikçilerin Maaşları Neden Düşük?

:)yazmıyacağım tek dileğim umarım hayal ettığınız maaşi prım mi tatıllı iş yerı bulursunuz şunuda eklıyeyım öyle iş olsa sizin gibi binlerce kişi var okadar kişide aynı duşuncede olmalıda bende genç olsam aynı duşuncede olurum ama ılave olarakta boş durmam o işe gırmek için kendımı gelıştır aşmak ısterım sizde aynısını yapıyorsunuzdur tahmınım universıtenın verdığıyle bence yetınmeyın yarı yolda kalabılırsınız o hayal edılen iş aslanın ağzindan geçtı midedende geçti taaa ince bağarsaklarda oraya uzanıp kapmanız lazım oda çalışarak kazanılır çok çalışmanız lazım inşallah hayallerınıze kavuşursunuz:)

Tekin Bey siz anlamıyorsunuz< herhalde adam 5 yıl 1500 tl teklif ediyor diyorum öyle bir iş kapınca maaşını iki katına çıkaran patron yok demek ki sizin zamanınızda varmış ne güzel faydalanmışsında bu arada pratikdede çalışmalarım oldu ama hani bir faydası Bu arada bence elektrikçilerin maaşları neden düşük başlıklı bir konuda yok siz kendinizi geliştirin çok para var yazmanız biraz komik oluyor bir başlığa bakın isterseniz.("Neden Düşük?" Kısmına özellikle).Yoksa tabi düşük değildirde siz o masallarınız pardon düşüncelerinizi torunlarınız varsa onlara yada buradaki uykuculara başka bir başlıkda anlatın.Burada konuyu açana sizin yüksek ücretlerde var demeniz ayıp oluyor :)
 
Bu mesajınızın en mantıklı kısmı yazmayacağım demeniz en azından gerçekten bu konu başlığı altında yazmayın komik bir durum ortaya çıkarıyorsunuz.Öyle bir iş var onun da ne olduğunu size kaç kez söyledim ve size şunu da söyledim:amacımın çok büyük paralar olmadığını sadece orta kesimde insani şartlarda yaşayan biri olmak istediğini söyledim ve sizde bir mesajınızda bunlara hak verip buna birşey yazılmaz deyip başka bir konuda aynen kaldığınız yerden yazıyorsunuz ve sorduğum hiçbir soruya mantıklı cevaplar veremiyorsunuz
Mesajınızın geri kalan kısmına diyece bir şeyim yok zaten.Zaten isteyen kamuda isteyen özelde çalışır karar vermemiş arkadaşlara da yardımcı olacak kadar mesajlar yazıldı hangisini Mantıklı görüyorlarsa hangi şartları istiyorlarsa hangi taraf ikiyüzlü değilse onu seçsinler benim fikrimce
Saygılar
 
Burada yöneticilerimizin uyarılarına karşılık rest çeken üyelerimize sesleniyorum. Tamam forumumuzun bu bölümü "MESLEKİ TARTIŞMA ALANI" neden mesleki konularda değilde maaş gibi insanların özlük haklarını ilgilendiren konuları serbest konula bölümnde oluşturmayıp, ve hatta genel olarak yöneticilerimizin uyarmalarınada dalga geçer gibi yazılar yazmanızı kınıyorum.
 
Özlük hakları mesleki bir durum değil midir? Mesleki yön sadece teknik alan mıdır? Zaten forum yeterince teknik mesleki paylaşımlar yapılsın diye bölümlere ayrılmışken, bi de bölümde neyi tartışacağız. Aksine özlük hakları ile ilgili konuların yeri burası olmalıdır. Serbest konular kısmı bu duruma tam denk düşmemektedir. Hoş zaten maaş ve diğer özlük hakları ile ilgili konuları bu bölümden çıkardığımızda %75 i boşalmış olur. Polemik oluyor diye kapatılan devlet mi özel mi konusu bir çok forumda kısa yol ile örnek gösterilmişti. En iyi pense markası hangisi konusundan benim görüşüme göre çok daha önemli bir konuydu. Karşılıklı cevaplar olduğu zaman o gereksiz cevaplar silinir ve üyeler özel mesaj yoluyla uyarılır, polemiğe devam eden üyede gerekli yaptırımlar yapılabilirdi. Konu kapatmak pire için yorgan yakmaya benziyor.

Tamam bazı arkadaşlar birden çok mesaj yazıp bazen karşılıklı yazışmalar yapsalarda , bence bu da tartışmalı öğrenim için faydalı olduğunu düşünmekteyim. Ki bazı kişilerin cümleler arasında insanları tahrik etmeye çalıştığını görmezden gelemezsiniz. İnsana hakaret etmek için illaki küfür etmesine gerek kalmadığı da malumunuzdur. Nasıl biz forum kullanacısı olarak bazen hatalar yapıyorsak, forum yöneticleride pek tabii hata yapabilirler. Bence karşılılı anlayış ile çözülebilir, herkesin görüşü her konuda aynı olmayabilir, önemli olan her zaman söylediğim samimi olmaktır. Yoksa burda birisini kalbini kırmak yada üzmek beni mutlu etmez banada faydası olmaz. Bazen bende kızgınlıkla sert yorumlar yapıp keşke yazmasaydım dediğim oluyor. Şu fani dünyada ister sanal olsun ister gerçek yaşam herkese saygımız olsun.
 
Sn. Üyemiz.

Bu forumda herhangi bir yöneticimiz için bir sıkıntınız olduğunda ilgili konu yada mesaj içerisindeki "Mesajı Yöneticiye Şikayet Et" butonuna basıp, aynı zamanda da şikayetinizi dile getirdiğinizde tüm yönetim kadrosuna otomatik olarak bir mail atılır ve hepimiz işlerimizden fırsat bulduğumuz anlarda bu şikayetleri değerlendiririz. Yöneticilere ceza verilebilmesi için ise düzenli olarak yapılan toplantılarda konu değerlendirilerek bir yaptırım yada ceza işlemi olduğunda yönetici arkadaşımıza bu konuyu iletiriz.

Sizlerin burada veya yöneticilerimizin gerekçelerini tam olarak bilmeden şu an da herhangi bir değerlendirme yapılabilmesi imkansızdır. Şunuda unutmamalısınız ki bizler de bir insanız.
 
Yöneticiler birbirinin mesajlarını beğeniyor, ne günlere kaldık!!!
 
bazı arkadaşlara aynen katılıyorum ülkedeki talep dengelerini bihayli aşmışızki deyerimiz onparalık olmuş yinede meslekliseleri kumgibi öğrenci mezun etmekte bu işin sonu nereye varır bilinmez.... kimi arkadaş İŞ KENDİNİ SATMAKTIR desede biz mesleğimizi satmak istiyoruz

 
demek ki bu mesaj forum kurallarına uygun,
"Sütçü İmam ,Fırat .....vb üniveristelerinden mezun olanlar gelmiş burda özeli kötülüyor buralardan mezun olmuşsanız zaten devletten başka seçiminiz yok "

şikayete rağmen silinmedi!!! Yani ismi tanınmayan bir üniversiteden mezunsan, seni doğru düzgün bir firma işe almaz, sen bir halta yaramayan adamsın anca o yüzden devleti istersin, devlette muhtaçsın. Devlette çalışan adam budur!!! Devlette çalışan ki forumun yarısı kamuda çalışıyor, öz güven yoksunu, tembelin önde gideni, ............... daha fazla söylemek istemiyorum boşlukları siz doldurursunuz. Bunun Türkçesi budur!!!!

Forumda diğer insanlara aşağalamak kuralı varda biz mi bilmiyoruz??

Özeli kötüleyenlerde, istanbul teknik ile yıldız teknik mezunu , bu da işin komik yanı :)
 
aynen katılıyorum arkadaşim bişey ılave edeceğım kamuda pek etkısı olmaz ama özelde çalışırken kesınlıkle etkısı var ılk işe gırışte ben bu maaştan aşağı çalışmam ben itu mezunuyum odtt mezunuyum dersen avucunu yalarsın işe gırıp işi sahıplenır işin kontrolunu elıne alırsan patronla çatır çatır pazarlık etme şansın olur aksını yapıp ben 3000tl maaş ısterım 5000 tl ısterım dersen kım takar seni iş başvurunu dahı yırtıp atar ben işveren olsam oyle yaparım universite mezunu ıstemedığın kadar eskıden lise yuksek okul rağbet gorurdu şimdı universıtelı eskının ilkokul mezunu kadar rağbet gormuyor nedenı eğıtım yok dıploma olsunda ne olursa olsun bu duşunceyle universite mezunları iş bulamıyorlar maalesef ben genç muhendis arkadaşların yerınde olsam ılk yapacağım mesleğıme saygılı olup mesleğımı gelıştırırım teoride bırakmam pratıktede neler yapılacağını oğrenır işverene patrona bunu ispatlarım kabullendırırım maaş olarak ondan sonra karşisına oturur çatır çatır pazarlık ederım okuldan mezun olup işverenın karşisına geçıp ben muhendisim dıplomam var dersen kım takar yalova kaymakamını mısalı önce icraatını gostermen lazım işveren farklılığını gormelı muhendis olduğunu kabullenmelıkı senın ıstedığın maaaşi versın:)yıne çok konuştum bağişlayın

Tekin Bey yorumlarınızın her biri ayrı güzellikte ve netlikte begenerek okuyorum ufkuma destek oluyor yorumlarınız, fakat benım msjımı yanlış anlamıssınız sanırım. Benım demek istediğim piyasayı yükseltmek veya alçaltmak yine bizim elimizde :D Şöyle diyim en iyisi bir elma üretelim ve maliyeti 1tl olsun biz onu 10 tl ye satalım ve her üreten 10 tl den aşagı satmasın alıcı bu elmayı alıcaaak baska yolu yoook :)))
 
İtü seksen kişi mezun veriyorsa bunlardan beşi kamuda çalışıyordur
 

Forum istatistikleri

Konular
128,840
Mesajlar
920,911
Kullanıcılar
450,935
Son üye
oqzknt

Yeni konular

Geri
Üst