cevabınız için teşekkürler , yalnız mahal dağın başında gündüz gittiğinde bir teknisyen giderek 3 kva lık küçük bir jeneratörü çalıştırabilir ama gece gittiğinde otomatik devreye girecek bir jeneratöre ihtiyacım var en az 8 10 saat dayanması lazım.
anladım , transfer panosu sıkıntı değil yapılır , ancak jeneratörün marş sisteminin kendinden otomatik olması istiyorum. araştırmalarımda 4200 KVA Aksa dizel jeneratör buldum ancak çin menşeyli olması soru işareti , ayrıca dökümanlarında otomatik marş sistemini göremedim
Bunu yapabilmek için hem transfer panosu hemde jeneratör kontrol üniteleri kullanmak gerekli örnek datacom üretiyor bu kontrol ünitelerini ama bu ürünlerin kullanıldığı ürünler hep büyük güçte jeneratörler belki daha küçük jeneratörlerde kullanılabiliyordur.Yanlış anlaşılmasın datacom yerli bir firmadır bu firma gibi başka firmalarda var ama isimlerini bilmiyorum.küçük güçlerde otomatik jeneratör varmı bilmiyorum marş motoru olup otomatik olmayanlar var manuel çalıştırıyorsunuz ama bir kumanda devresi yapıp otomatik hale getirebilirsiniz birde transfer panosuda yapmanız gerekiyor tabi