schmacher25
Üye
Arkadaşlar acil endüstiriyel otomasyon staj defteri lazım yardım ederseniz sevinirim. şimdiden teşekkürler...
Moderatör tarafında düzenlendi:
arkadaşlar kendi yaptığınız stajın defterini tutacaksınız başkalarının hazırladığı defter size fayda sağlamaz ben çalıştığım firmaya kesinlikle naylon staj yapan elemanları almıyorum stajın amacı bir şeyler öğrenmektir onun için stajınızı normal yapın ve notlarınızı kendiniz tutun ilerideki iş hayatınızda size birileri herşeyi hazırlayıp vermeyecek unutmayın.
sayın tandogan bende stajımı yaptım ancak fabrika bizi 30 iş günü boyunca odaya kapattı hiç birşey öğrenemedik sahaya çıkıs iznimiz yoktu bizde naylon yaptık bu çogumuzun elinde olna bir şey değil malesef :Sarkadaşlar kendi yaptığınız stajın defterini tutacaksınız başkalarının hazırladığı defter size fayda sağlamaz ben çalıştığım firmaya kesinlikle naylon staj yapan elemanları almıyorum stajın amacı bir şeyler öğrenmektir onun için stajınızı normal yapın ve notlarınızı kendiniz tutun ilerideki iş hayatınızda size birileri herşeyi hazırlayıp vermeyecek unutmayın.