m-usta-fa
Usta Üye
Merhabalar
Buna benzer cihazlardan bende otelde 5 adet kullanıyorum.Bendeki modellerin içerisinde büyükçe bir transformatör ve birde Elektronik kart var.Uzun zamandan buyana kullanıyorum.Ama adı enerji saver olmasına rağmen enerji tasarrufu ile uzaktan yakından alakası yok ama göz ardı edilmemesi gereken bir husus cihaz regülatör gibi çalıştığı için ampüllerin bozulmasını önemli ölçüde geciktirdiği için burada bir tasarruf söz konusu olmaktadır.
Bahsettiğiniz duruma tasarruf demeden önce,o cihaza kaç ampul parası verildiğine bakmak lazım.
artık neye inanacağımızı bilmez olduk nedir bu kandırmaca oyunları... baytek in ürettiği vecta isimli ısıtıcıda meğer yalanmış tıpkı erke dönergeci gibi. bunları yapanlar birazcık dürüst olsalar ne olur sanki. Kontrol mekanizmalarının bunlara izin vermemesi gerekir bence...
Kontrol mekanizmaları bunları kontrol etmiyor.Ama bir de oto kontrol mekanizması diye bir şey var.Burada,forumda bunlara inanmayın diye bas bas bağıran kişiler,ya da bu cihaz yarayışlıdır diyenler, sonuç olarak bu şey yarayışlı mıdır,yarayışlı değil midir diye tartışan,vakit harcayan insanlar,
bunu o firmaya ortak oldukları için yapmıyorlar,ya da rakip firmaları olduğu için yapmıyorlar.Bir şekilde oto kontrol sağlamaya çalışıyorlar.Yoksa işim gücüm yok ta milletin dönergeciyle mi uğraşacağım.Eğer güzel bir şeyse haberlenelim,haberdar edelim, yalansa, milleti uyarma görevini üstlenelim diye uğraşıyorum,uğraşıyoruz.
Fakat bizde de biraz kabahat yok mu? Hep boş hayaller peşinde koşanlar kabahatli değil mi?
Dönergeç dönecek te,ben parayı kıracam da,hawaii de çıtırlarla yiyecem de, ohoooo. Ya Rahmetli SÜLÜN OSMAN bile bunlardan insaflıymış ha.Hiç olmazsa elle tutulur,gözle görülür bir şey satmaya kalkmış millete