muratyüğünt
Üye
Merhaba arkadaşlar Entes RG312C Reaktif Güç Kontrol Rölesini Tek Akım Trafosu ile nasıl kullanabiliriz.
Merhabalar sayın Yaşlıuzman,
Uzun süredir sizi severek takip ediyorum.Ama son zamanlarda çok asabi oldunuz.
Tavrınızı yumaşatmanızı sizden bir dost olarak rica ediyorum.Böyle davranmak size dost değil düşman kazandırır.İnsanları kırmaya gerek yok,bildikleri yanlış bile olsa bu şekilde cevaplamanız sizi haksız duruma düşürür.
Kolay gelsin
Kesinlikle haklısınız ancak mesajı yazan kişiyle aramızda kaynaklanan bir husumetten dolayı o şekilde davrandım. Zaten büyük bir projeye başlayacağımdan forumda uzun bir süre paylaşımda bulunamayacağımda sizin vesilenizle belirtmiş olayım. Uyarınız için teşekkür ederim.
Burası birbirinizin husumetini tartışma yeri değildir. Bilgi ve tecrübe paylaşma forumudur. Sen burayı farklı siteler ile karıştırıyorsun.
Senden ricam kişisel sorunlarını benim açtığım konuların altına paylaşma. Senin kişisel sorunlarınla burada ilgilenmek zorunda değiliz.
Ben tecrübemi paylaştım koçum ama sen, seni hiç mi hiç ilgilendirmeyen mesajı okumuşsun. Sorunun cevabı 3.mesajımda onu okuman gerekiyor 5.mesaj Sn Father'e cevaben yazılmıştır ve konuyla ilgisi yoktur !
Ayrıca seninle hiç bir derdim yok ! senin benimle varsa çokta tınnn...
Kişilerle ilgili özel sorunlarım da seni ilgilendirmez !