Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bu iş için yapılabilecek en iyi sistem plc logo dur bir kere yapacaksın kalıcı olur istediğin zaman aralıklarını kullanabilirsin besleme olayını UPS den alırsan Elektrik kesintilerinden etkilenmez
fabrika zil programını ben legrandın dijital 7/24 saatlik tepkili zaman röleleriyle yaptım günlük 56 programa kadar ve istediğin süreçıkış veriyor.yaklaşık 5 yıldır sorunsuz çalışıyor.
arkadaşım bu iş ici dijital manuel programlamabilen rezervli cihazlar var örnek tben flaş gibi zaten cok foksinlu istedigin kadar çıkış on zamanı of zamanı kolay gelsin saygılar
Arkadaşlar,
Bende kendim çözdüm bu sorunu. .: 2003 Server - Röle Kontrol :.
Trayda çalışan bir yazılımla, paralel porttan bir röleyi kontrol ediyorum.
İsterseniz yazılımı ve devre şemasını verebilirim.
Kolay gelsin.
Hikmet
ben Siemens logo ile o uygulamayı yaptım gerçek zaman saatı ile cıkıs yapan tımer var içimde proglamasıda cok basıt enerjısı kesılse bıle kendi zaman saatı calıstıgı ıcın kesınlıkle programın silinme ıhtımalı yok programlamayı uzerınden rahatlıkla yapabılırsın logo turkce dokumanı ınternetten rahatlıkla bula bılırsın.