fabrika içi telsiz

Merhaba ben Kirisun Marka Telsiz kullanıyorum ve cevremdekilerde kullanıyorlar çok memnunuz. Ayrıca Teknik servis konusunda daha önceden hiç bir firmadan almadığım ilgi alaka ve en önemlisi çok hızlı hızmet anında çözüm üretiyorlar. Motorola telsizlerde problemler yaşadım- aselsan telsizlerinde problemler yaşadım ve teknik konusunda çok zayıflar ve çok pahalılar ama kirisun pt-558 telsizler olağan üstü güzel telsizler heryerden çekiyorlar profesyonel telsizlerden hiç farkı yok ayrıca çok kaliteli telsizler telsiz almak isteyenler mutlaka kaliteli , hızlı teknik servisi, uzun süreli batarya kullanımı ve heryen çeken bir telsiz almak isteyen varsa mutlaka kirisun marka telsiz alsın ben 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum teşekkürler kirisun..

Kirisun marka telsizler açık arazide 15 km ye kadar çekiyor bizzat kendim denedim. Şehir içinde 5 km alanda çekiyor diğer marka ve model telsiz bukadar mesafen çekmiyor herkese tavsiye ederim.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Otomatik sigorta bulunduğu devreyi yüksek akım ve kısa devre akımlarından koruyan bir anahtarlama elamanıdır.
Zaman rölesi bir diğer ifade ile zaman saati adı verilen sistem süresi belli olan bir aralıkta araya girmesi veya çıkması amaçlanan elektrik sisteminin kontrol edilmesinde kullanılmak için tasarlanmıştır.
Bizim şirkettede kirisun marka telsizler kullanıyoruz.ben işim gereği biraz araştırmıştım :) cihazın küçük olması ve lisans falan ödememek büyük avantaj,cihaz çok hafif çünkü. bütün işimizi görüyor.modeli pt558 biz alalı 3 yıl oluyor.bu zamana kadar ciddi bir sıkıntı yaşamadık.bizim arkadaşlar anteni kopartmışlardı ve 2 günde geldi.alınan ücret ise kdv dahil 13 tl bu iş için bence gayet normal.bataryaları değişik diğer hiçbir markada olmayan lityum-polimer pil hücreler kullanmışlar ve gayet güzel.hatta son aldıklarımızı yenisi çıkmış herhangi bir ekstra ücret almadan yenisini göndermişler.yenisi çok havalı olmuş :)pt558s
herkeze tavsiye ederim... ;)
 
Bizim fabrikada Dahili numara kulanılıyor..

Ör: Herkesde Cep telefonu var ve burdan konusuyorlar.

Birnevin Telsiz görevi görüyor :)
 
Yorumlarda bulunan arkadaşlardan birisi bugün (25.9.2010) üye olup yazdığı toplam 2 mesajla bir markayı ve teknik servisini övmeye başlamış. Diğer arkadaş ise 2008 de üye olmasına rağmen yine bugün yazdığı ilk ve tek mesajla övgüye devam etmiş.
 
motorola cp 040 kullanıyoruz genelde iyi fakat fabrikanın ücra ve uzun mesafelerinde iletişim zaman zaman kısıtlanıyor merkezi ünite yok kendi aralarında iletişim
 
dahili telefon da var tabi ki, ancak burada amaç genel bir yayın yapmak, herkesin aynı anda herşeyi duyması.
 
Merhaba,

Fabrikamızda telsiz kullanıyoruz ve markası MOTOROLA dir. Telsizlerimizi TURA TELSİZ firmasından satın aldık. Satın alma aşamasında bütün sorularımıza cevap veren firma aynı zamanda deneme imkanı sağlayarak işimize yarayacak telsizler almamızda yardımcı olmuştur. Sürekli olarak stoklarında telsiz bulunduran firma siparişimize müteakip teslimatı da hemen gerçekleştirmiştir. Telsiz sistemimizden çok memnunuz ve telsiz tedarikçimize tesekkur ederiz. İsteyen herkes firmaya rahatlıkla ulaşsın diye telefon numarasını ve web sitesini paylaşıyorum. Telsiz-Sistemleri-Metal-Dedektörleri-X-Ray-Cihazlar-Gürültü-Engelleyici-Kulaklklar-Motosiklet-nterkom-Sistemleri-Sat-Kiralama-Tamir / 0216 527 12 13
 
aselsanı kötülemek istemem ama cobra telsiz aldık 7 adet fabrika içinde kullanmak için 6 ayda hepsi sıkıntı çıkardı bu konuyu açtığınız iyi oldu daha profesyonel cihaz tavsiyeniz nedir kirusun demiş arkadaşlar??gerçi 2010:) da açılmış konu toron dan devam edelim.
 

Forum istatistikleri

Konular
128,834
Mesajlar
920,859
Kullanıcılar
450,929
Son üye
tuanayildiz

Yeni konular

Geri
Üst