Derbeder3428
Üye
Hidrolik peslerimde toplam 30 ton yağ mevcut bununlada sıcak hava apareyleriyle tesisi işitiyorum kışın, ayrıca fabrikada atoz kullanımı mevcut azot tankinin çıkışındada suyu sogutup yazın apareylerle tesise soğuk hava basıyorum.kestirimci bakim olarak 3 aylık periyotlarda kritik ekipmanlarda vibrasyon ölçümü ve yılda 1 periyot termal ölçüm yaptırıyorum panolarda. Yer altı suyundan faydalanıyor ufak bir arınma kurdurup günlük 10 ton su ihtiyacını ondan karşılıyorum. Her firmanın muhakkak atıl enerji kaynakları mevcuttur,bir enerji diğerine çevirirken ortaya atıl bir enerji muhakkak çıkar bunları analiz edip geri kazanmak mümkün
Hava konusunda kompresör gücünden çok hat uygunluğu çok önemli hattınızın kesiti yetersiz yada turnike sistemi mevcut değilse kompresorunuzu gereğinden fazla yükle tutarsınız, kompresör firmaları bedelsiz olarak analiz hizmeti sunuyorlar, aslında uygun bir tesisatları var olan kompresorunuzun yarı gücünde bir kompresör aynı debideki bir hava basıncını alabilirsiniz.seri üretim bantlarinizda hava ile çalışan sistemlerinizi mümkün olduğunca elektrik enerjisi kullanarak revize yoluna gidin. Dünyada en pahalı enerji hava üretiminin.Hidrolik peslerimde toplam 30 ton yağ mevcut bununlada sıcak hava apareyleriyle tesisi işitiyorum kışın, ayrıca fabrikada atoz kullanımı mevcut azot tankinin çıkışındada suyu sogutup yazın apareylerle tesise soğuk hava basıyorum.kestirimci bakim olarak 3 aylık periyotlarda kritik ekipmanlarda vibrasyon ölçümü ve yılda 1 periyot termal ölçüm yaptırıyorum panolarda. Yer altı suyundan faydalanıyor ufak bir arınma kurdurup günlük 10 ton su ihtiyacını ondan karşılıyorum. Her firmanın muhakkak atıl enerji kaynakları mevcuttur,bir enerji diğerine çevirirken ortaya atıl bir enerji muhakkak çıkar bunları analiz edip geri kazanmak mümkün
Son düzenleme: