Dostum bu devre boost converter. Malesef istediğin şekilde çalışmaz. Bu devre giriş voltajını katlayıcı yükseltici olarak çalışır. Sizin asıl almanız gereken BUCK CONVERTER olmalıdır. Giriş voltajını düşürür yönde çalışmalıdır. Link vereyim..
http://m.aliexpress.com/item/1586472714.html
Ayrıca şöyle söyleyeyim yukarıda linkini verdiğim devreyi aldığınızda gücü kadar yaklaşık 8 - 10 amper kontrol sağlayabilir ve bu cihazla arada şarj kontrol ünitesi olmadan ayarlarını yaparak direkt akü şarj edebilirsiniz. Sabit akım ve gerilim ayarlarını bir kereliğe mahsus ayarlıyorsunuz daha sonra sisteme bağlayıp kullanıyorsunuz. Sizin elinizdeki şarj regülatöründen daha verimli şarj yapabileceğini düşünüyorum. Çünkü anahtarlamalı regülatör olarak çalışmaktadır.
Bende bu ürünü çinden sipariş ettim 7.5 dolar civarında da bulabilirsiniz. Geldiğinde ölçüm ve testlerini yapacağım. Linki örnek olsun diye verdim. Sitede biraz gezinip ürünü araştırırsanız biraz daha ucuzu bulunabilir ama üzerinde kopya eleman ( mosfet v.b. ) olma olasılığı artar. Ortalama 10 dolar civarında fiyatı normaldir.
Kolay gelsin.