server_44 ' Alıntı:
Arkadaşlar her şey çok güzel çok iyi yalnız benim bir projem var mini olarak uyguladım ve çok elverişli oldu . hiç bir enerji kullanmadan elektirik ürettim tabi bunun büyük hali düşünülürse çok büyük akımlar hatta dünyaya yetebilecek elektirik bile üretilir ve bu proje araçlardada enerji kullanmadan ( benzin ,mozot ,gaz) çok güzel bir şekilde kullanılır ama sürekli çekiniyorum belkide bazılarının işine gelmeyecek canımı canımı sıkacaklar diye hep askıya alıyorum ...
ve yinede yorumlarınızı bekliyorum.
Sayın server_44 arkadaşım !
Öncelikle aramıza hoş geldin diyorum.
Yaptığın proje içinde canı gönülden tebrik ediyorum. Hiçbir enerji vermeden
Elektrik ürettim diyorsunuz. Aslında bu çok iddialı bir cümle. Az bir enerji verip, daha çok enerji alabiliyorum demiş olsanız bir nebze. O da henüz mümkün değil. Bu yazdıklarınız çok tartışma yaratacak bir konudur. Çeşitli yorumlar yapılacaktır, buna hazırlıklı olmalısınız.
Varsayalım gerçekten böyle bir proje yaptınız, bu öyle saklanacak gizlenecek bir buluş değil. Dünyanın kaderini değiştirecek bir buluştur. İstersen Bill Gates' i yanında çırak olarak bile çalıştırabilirsin.
Haklı olarak birilerinin tekerine çomak sokmuş olacaksın. Ben senin yerinde olsam projeyi bir cd.ye kaydedip, ülkemizde gerekli her yere gösterirdim. Hatta Cumhurbaşkanına, Başbakana, Enerji bakanlığına gösterirdim. Devlet güvencesi altına aldırırdım.
Bütün bu yazdıklarımın yanında şunuda belirteyim. Bu anlattıklarınız kağıt üzerinde böyle böyle yaparsam olur diye düşünüyorsanız, tam olarak birebir çalışma yapmamışsanız, kağıt üzerindeki çalışma ya da kafa içinde bulunan projeler gerçek uygulamaya geçerken pek te mümkün olmadığı görülür.
Gene de çalışma içinde olduğunuz ve birşeylere kafa yormanız takdire şayandır.
Kolay gelsin.