Arkadaşlar sizin düşündüğünüz proje yani ilk hareketi elle verip sonra sistemin kendini beslemesi olayı mümkün değil.
Aslında elektriğe ilk başlayan herkesin aklına gelmiştir bu fikir, önce bir uyartım hareketi veriyoruz sonra sistem kendi kendini besliyor yani bi dinamonun miliyle bir motorun milini akuple etmek ve dinamoyla motoru beslemek motorun milindeki hareketlede dinamoyu beslemek çok basit şekliyle bu şekildedir sanırım ama bu sistemin çalışması mümkün değildir.
HİÇ BİR GÜÇ KENDİNİ MEYDANA GETİREN GÜÇTEN DAHA BÜYÜK OLAMAZ. SENİN DEDİĞİN SİSTEM YARATMAKTIR. O DA YÜCE YARATICI ALLAHA MAHSUSTUR.
o sistemde sürtünmeden dolayı kayıplar olacağı için devir eden güç bir müddet sonra sıfır olacaktır. sürtünmeyi sıfıra indirsen bile ısı kayıplarını sıfırlayamasın yani sistem teorik olarak mümkün değildir.
O sistem mümkün olsaydı emin ol ben çoktan bulmuştum. veya meşhur emekli askerlerin açıkladığı erke projesini duymuşsundur oda aynı proje ama haala ortada makina yok.
kısacası o iş biraz yaş
ama ben yinede yaparım diyorsan sana bir tiyo vereyim. aynı anda bir motorun hızını ve gücünü arttıra bilirsen bu iş olur önce onu bul..
Sayın şefim müadenizle size bir sorum olacak.
sizin 72 oyuklu 22 kutuplu alternatör projeniz ne oldu o alternatörü imal etmeyi başarabildinizmi?
başardıysanız alternatörün test sonuçlarını açıklaya bilirmisiniz?
yarım bıraktıysanızda nerde takıldınız. bu konuda bilgi verirseniz sevinirim.iyi çalışmalar