Hareketli Piston Seçimi

Daha kısa bir hareket payı olsaydı Araba kapıları için merkezi kilit pistonu önerecektim. 2 cm hareket payı var 5-6 TL ye satılıyor. freedom33 ün önerisini dikkate alın. 25 Litrelik küçük bir kompresör alıp makinenin yanına koyabilirsiniz.

Dikey hareketli (doğrusal hareketli) motor diye aratın internette. Ben bulduğumun linkini veriyorum.

http://www.belimo.com.tr/sites/default/files/katalog/LH230A.pdf

Sayın edremit linkteki doğrusal hareketli motorun pdf inde çalışma süresi neyi ifade ediyor acaba bir bilginiz var mı,yada 24 saat çalışmaya gelirmi acaba bu motor

Lineer aktüatörlerde iş görebilir

[video=youtube;fMQcyMblWFY]http://www.youtube.com/watch?v=fMQcyMblWFY[/video]

lineer leri 2 yıl once araştırmıştım fakat max. hızları saniyede 10mm civarında...

pıston malı 15cm ileri itecek ağırlık olarak 250 gr

çok güzel bilgi. biz 1 lt lik süt kutularını hava yardımı ile 15 cm den çok daha fazla itiyorduk. bildiğin hava hattından çekilecek bir hortumla üfleme mantığında sistem kurabilirsin. en az maliyetli en verimli.. pısssst dedirticeksin bir sensörün çıkışına valf bobinini baplayıp olay bu. 1 lt lik sütü düşüren 250 gramı uçurur ;)

lineer leri 2 yıl once araştırmıştım fakat max. hızları saniyede 10mm civarında...

Detaylarını pek bilmiyorum ama hızlı olanlarınıda gördüm. yavaş olanlar çook ağır yükleri kaldırmak için kullanılıyordu.

Çok hızlı olması gerekiyorsa bir şey daha söyleyeyim başka uygulamada görmedim ama denersiniz belki. Dövme tabancaları var eski tokmaklı ziller gibi yapısı var iğneyi saniyede 50 kere batırıp çıkarıyormuş. Tabi sizin kolu daha uzun batırıp çıkarmanız gerekiyor. Olurmu bilmem

Sayın edremit linkteki doğrusal hareketli motorun pdf inde çalışma süresi neyi ifade ediyor acaba bir bilginiz var mı,yada 24 saat çalışmaya gelirmi acaba bu motor

Uyarınız ile çalışma süresine baktım 150 s / 100 mm sanırım 10 cm yi 150 saniyede açıp kapatıyor anlamında. Vana kontrolü olduğu için çok yavaş bir sitem. Google ye Dikey hareketli motor yazınca ilk çıkan linklerden birini koymuştum. Amacım aramaya yönlendirmek ti.

" Dikey hareketli (doğrusal hareketli) motor diye aratın internette. Ben bulduğumun linkini veriyorum."

Forum istatistikleri

Konular
129,664
Kullanıcılar
452,354
Son üye
brkcmn

Yeni konular

Geri