Her derde deva röle

lider tabiki entesin bilgisayar haberleşmeli ve de kullanımı çok kolay bir röle olan RG3 12CS
 
Elektrik tesisatlarında seçilecek kablo kesiti genellikle kullanılacak güce göre çekilecek akımın hesaplanması ile belirlenmelidir.
İyi bir topraklama değeri sıfıra ohm'a yakın olan değerdir. Fakat her işte olduğu topraklamadada maliyetler önemli, onun için iyi bir topraklama değeri izin verilen değerler içinde olandır.
Arkadaşlar merhaba,

Klemsan'ın yeni ürünü REMO Q reaktif rölesini incelemenizi tavsiye ederim.

**TÜRKÇE MENÜ
**LCD EKRAN
**DİNAMİK KAPASİTE İZLEME
**ENERJİ ALALİZÖRÜ OLARAK ÇALIŞMASI
**SAYAÇ ÖZELLİĞİ VB. GÜZELLİKLERİ VAR.

Klemsan Elektrik ve Elektronik

hepinize iyi çalışmalar.
 
Röle ve tristör entegrasyon sorununu ortadan kaldıran bir ürün gördünüzmü? Bir inceleyin derim (Elektronik Komanzasyon Kontrol Modülü) EKKM [***] Röle ve 6 adet tristör çıkışı entegre halde, binary mantıkla düzeltme hassasiyeti çok iyi (64 step) sadece baralara kondansatör ve harmonik filtre bağlıyorsunuz ve çalıştırıyorsunuz. Harmonik filtre kullanmam diyenler akım sınırlayıcı kullanabilirler.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
merhaba arkadaslar,

100 kVAr'a kadar tek tip pano icerisinde her turlu ayari, roleyi, akim trafosunu vb. ortadan kaldiran Factor.1 isimli urunu gormenizi tavsiye ederim.
kurulu gucu dusuk, dengesiz sistemler icin birebir.
kademeler 0.2 kVAr dan basliyor kademeler ve herbir faza 8 adet kademe baglanabiliyor.
tristorlu oldugu icinde her turlu yuke uygun..
sahada hicbir ayari yok..gercekten tak-calistir..
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Klemsan Reaktif Güç Kontrol rölesi REMO-Q da bu bahsetmiş olduğunuz tüm özellikler mevcuttur. 3 faz ve 1 faz kompanzasyona olanak tanıyor. Lcd grafik ekran ve Türkçe menüsü sayesinde kolay programlama ve 3 fazı aynı anda ekranda gösterebilme özelliği. Aynı zamanda Enerji Analizörü gibi kullanlabilir. Yani sistemde REMO-Q varken ekstra enerji analizörü bağlamanıza gerek yoktur. şebekeyle ilgili tüm değerleri izleyebiliyorsunuz. Kademe güçlerini çabuk öğrenebilme ve öğrendiği kademe güçlerini ekranda gösterebilme özelliği. Dinamik Kapasite İzleme Yöntemi ile Kondasatör güçlerini test edebilme özelliği. Bu özelliklere ilave olarak, aktif sayaç, endüktif sayaç, kapasitif sayaç değerlerini izleyebilme özelliği de bulunmaktadır. GPRS haberleşme özelliği sayesinde kompanzasyon bilgilerini, enerji analizörü bilgileri ve sayaç değerlerini uzaktan izleyebilme imkanına sahip oluyorsunuz. En önemli özelliğinden birisi de, Endüktif Güç(Q)/Aktif Güç(P) oranını İzmir Klemsan Fabrikada %1.75 oranına çektik. Bu özellikleri piyasadaki Reaktif Güç Kontrol Rölelerinden daha ucuza satın alabiliyorsunuz. Daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linkten faydalanabilirsiniz.

Klemsan Elektrik ve Elektronik
klemsan bey
yukarıdaki özellikleri çok iyi anladım .yalnız merak ettiğim bir şey var KAEL VARKOMBİ 150\5 akım trafosna bağlandığı zaman 0.15 klovar kondansatörü algılyor .sizin röleniz böyle birbağlantıda 0.15 klovar kondansatörü tanırmı?
saygılar
 
sanırım bı tasarım söz konusu .sistemin kurulu gucunu tanıyıp sıstemın ihtiyacını ve program modulunu bize veren bır role istiyorum gunduz ve gece olmak uzere iki kalıp programı olacak

sistem durduktan sonra gece hangı yuk varsa sıstemini ona gore duzenleyecek( bekcı aydınlatması buzdolabı ups vs vs gece her ne calısıyorsa ....)


yeni yuzdeleri tedaştan internet uzerinden kendı guncelleyecek vs vs

mümkünmü ?? mümkün mümkün istedikten sonra mumkun ....
 
Arkadaşlar selam ben entes rg 3 12c üç fazlı rölesini tamamen monofaze kullanan markete taktım ve panoyu trıfaze ve mono faze guruplarla besledim sistem kapasitifte % 101 iken şuan reaktif % 15 kapasitif % 10 değerlerinde gidiyor gayet güzel bir röle aynı zamanda akım trafo ıçlarını çeviriyor üç faz çekilen akımları,cos açılarını ayrı ayrı görebiliyorum
 
klemsan bey
yukarıdaki özellikleri çok iyi anladım .yalnız merak ettiğim bir şey var KAEL VARKOMBİ 150\5 akım trafosna bağlandığı zaman 0.15 klovar kondansatörü algılyor .sizin röleniz böyle birbağlantıda 0.15 klovar kondansatörü tanırmı?
saygılar

Klemsan argeden aldığım bilgiye göre aynı şartlarda 0.12 kvar' a kadar algılayabiliyormuş.
 
Hangi rölenin kaç kvar'ı aldıladığı minimum ölçme düzeyine göre rahatlıkla bulunabilir. Klemsan röle 150/5 akım trafosu ile 0,15 kVAr'ı algılıyorsa bu iddialıdır. Demekki klemsan rölenin minimum algılama akımı 7mA düzeyinde ( eğer ölçebiliyorsa 7 mA'deki hata oranı da önemli bu arada). Bu çok iddialı bence. Umarım gafletle yazılan ve reklam amaçlı bir balon değildir!!!

İmkan bulduğumda mutlaka.
 

Forum istatistikleri

Konular
129,196
Mesajlar
924,143
Kullanıcılar
451,559
Son üye
Atlantis_34

Yeni konular

Geri
Üst