Fark3dermi
Üye
Merhaba arkadaşlar hotpoint ariston buzdolabım var 15 gündür falan belli aralıklarla bazen 1 gün hiç olmuyor bazense yarım saatte bir lambaların voltajını düşürüyor ve tık tık tık diye ses geliyor sanki şartel atacakmışta atmıyor gibi neden oluyor anlamadım yapabileceğim bir şey var mı bilemedim. Elektrikten biraz anlarım ama bilmeden birşeye dokunmak istemedim.
Buzdolabını başka prizde denedim onda da aynı şeyi yaptı o sebeple sorunun prizden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
bu 15 gün önce buzdolabının yerini değiştirdik ondan sonra olmaya başladı eski prizine taktım onda da yaptı sorunun kaynağını veya çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.
Belli aralıklarla Buzdolabından tık tık tık ses geliyor sanki Sigorta atacak gibi ama sigorta atmıyor aynı anda evde lambaların voltajı düşüyor lamba ışık seviyeleri düşüyor sorun bu.
Şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.
Buzdolabını başka prizde denedim onda da aynı şeyi yaptı o sebeple sorunun prizden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum.
bu 15 gün önce buzdolabının yerini değiştirdik ondan sonra olmaya başladı eski prizine taktım onda da yaptı sorunun kaynağını veya çözümünü bilen varsa yazarsa sevinirim.
Belli aralıklarla Buzdolabından tık tık tık ses geliyor sanki Sigorta atacak gibi ama sigorta atmıyor aynı anda evde lambaların voltajı düşüyor lamba ışık seviyeleri düşüyor sorun bu.
Şimdiden yardım eden etmeyen herkese teşekkürler.