Tamamdır hocam teşekkür ederim. Ampliyi çalıştırdıktan sonra potların davranışı belli olacak.Bass tiz potlarının sağ ve sol kanalı arasında hiçbir omaj söz konusu olamaz.
Ekli dosyayı görüntüle 97033
Volüme böyle olacak.
Hiçbir opamp tek voltajla çalışmıyor. Devrelerimizdeki tüm opamplar çift gerilim ile çalışıyor. değişiklik yapılamaz.
Sadece röleler ve koruma devresi tek voltajla çalışır.
Ton kontrol potları ters çalışırsa plaketten beyaz konnektörleri komple sökerek ters olarak takabilirsin.
Voltaj konusunu sormamın sebebi kartların üzerinde - 0 + olarak yazdığı içindi hocam bu konularda bilgim yeterli olmadığından dolayı. Opampları gümletmekten korkuyorum da biraz.
Bu arada kaliteli bir RCA kablo da arıyorum. Alman Kabeldirekt markasının kablolarını öneriyorlar hocam ama ne kadar kalitelidir bilemedim. İyiye benziyor.
https://www.amazon.com.tr/dp/B00FQK4QCM?ref_=cm_sw_r_apin_dp_1F7EP7T76ZF0TAD2ZFZ1
Koruma entegresini iade ettim yeni gelenler ise şuan uçaktalar sanırım. Bir iki haftaya elime geçerler diye düşünüyorum.
Fırsat buldukça iyi kalite olabilecek STK da arıyorum, bulduğumda linklerini sizinle paylaşırım.
Son düzenleme: