Evet doğru, bende yanlış linki atmışımÜzerinde made in japan yazan STK sahte
Fontlar ve yazılar rahatlıkla taklit edilebiliyor. Bu sebeple yazılardan orijinal ürün anlaşılmıyor.Evet doğru, bende yanlış linki atmışım
Ama bu da şüpheli tabii. Fiyat diğerine göre çook daha ucuz. Acba orijinalindeki font buna mı benziyordu sanki? Onu da yapabilirler fakat fotoğraftaki daha eski gibi.
https://www.ebay.com/itm/392623225499
Kablo geldi bu arada jakları bekliyorum.
Loudness trimpotlarını tam 50K olarak bir türlü ayarlayamadım. 51.5 Gibi ayarladım ikisini de. 500K potlar tam ortada. Ton kontrol trimpotlarının birinin toleransı fazlaydı sanırım aynı seviyede farklı değer çıkıyordu. Seviyeyi ayarladım 40K yaptım söylediğiniz gibi.KÖTEK
LOUDNESS trimpotlarının canlı uçları 50K olacak şekilde ayarlanacak.
500k trimpotlar tam ortada kalacak.
Ton kontrol trimpotları 50k ise şase ile orta uç arasında 40k olacak şekilde ayarlanacak.
Monitör kartı yerine oradaki tüm kartları kapatacak şekilde shield yap daha iyi olur.
LEP TOP'tan çıkış 3.5mm jak ise line in için iki tane lale jak olacak. Lalelerden zaten almışsın.
DİKKAT!!!
Testte kullanılacak gabloları özel tarif üzerine yapacaksın haa.
Trimpotlar tam olarak ayarlansa bile bir iki db lik fark olabiliyor. Tam ayarlama için audio analizer gereklidir. Ama 1-2db lik fark önemli değildir.Loudness trimpotlarını tam 50K olarak bir türlü ayarlayamadım. 51.5 Gibi ayarladım ikisini de. 500K potlar tam ortada. Ton kontrol trimpotlarının birinin toleransı fazlaydı sanırım aynı seviyede farklı değer çıkıyordu. Seviyeyi ayarladım 40K yaptım söylediğiniz gibi.
Bugün jaklar da geldiler. İçini açıp fotoğrafını çektim. İşaretlediğim yerler aynı uçlar. Buradaki özel bağlantı nasıl olmalı?
Ekli dosyayı görüntüle 97145
Bir de shield için yağ tenekesini kesip oraya uygun bi şekilde monte etsem fayda sağlar mı?
Gabloların bağlantıları belli değil.Kabloları hazırladım Özel mesajda bahsettiğim kabloda omaj çıkınca onu kullanmadım.
Elimde bulunan blendajlı güç kablosunu kullandım. İçindeki iletken ondan daha kalındı. Blendaj kısmını değilde iç kısımdaki iletkeni kullandım direkt.
0 ohm ise uygundur.Kabloyu tam çizdiğiniz gibi yaptım hocam. Örneğin headerdaki şase ile 3.5mm jakın şasesi birbirinden ayrı. Sağ ve sol kanalı da daha önceden kullandığım kabloya bakarak bağladım iki kablodada. Kırmızı sağ siyah sol olacak şekilde.
Ölçü aletimden midir nedir anlamadım ama o kabloda 0.02 gibi bir omaj çıkıyordu. Uzun süre bekleyip ölçtüm fakat düşmedi, bende kullanmaktan vazgeçtim. Şuan bağlı olanda direkt 0 ölçülüyor.
Yarın shield için malzeme bakıp uygun bir kesim yapacağım. Önce ton kontrolü ölçeceğiz değil mi hocam? Bunun testi için gereken bir program varsa indireyim.