Bu sahne olayını hangi ilanda görürsem göreyim kahkaha atacağım kesin
Ben bu sahne olayını dinleyiciyi saran bass sesler ile ilgili sanıyordum meğerse tizler için söylüyorlarmış audiofiller. Keşke basslar için söylenen bir tabir olsaydı belki ucundan kıyısından bile olsa alakası olurdu en azından
Basslar için söylenenler 32 Hz lerin yoğunluğu itibarı ile YUMUŞAK olarak nitelendirilir.
Halbu ki müzikte yumuşak sıcak ya da soğuk diye kavramlar bulunmaz.
@Yunusgr
Bu arada sana gönderilen PCB resimlerine bakalım.
Önce STK ampli kartı.
Besleme kartı.
Ton gontrol gartı
Loudness gartı Monitör board
İnput devresi.
Tamamdır, gelen dosyadaki STK ampli kartını konuya ekliyorum.
Sadece arkadaki gridi kapattım, bakşa bir şey yapmam gerekiyorsa söyleyin çünkü ben bu programı uzun süre kullanmadığım için unutmuşum.
Tamamdır, gelen dosyadaki STK ampli kartını konuya ekliyorum.
Sadece arkadaki gridi kapattım, bakşa bir şey yapmam gerekiyorsa söyleyin çünkü ben bu programı uzun süre kullanmadığım için unutmuşum.
Evet burada 2019 tarihli görünen son tasarım var. Ama projede çift olarak görünüyor ön arka görünümden ayrı olarak yani. Görüntüyü aldığım dosyayla aynı adıyla ekte görseli gönderiyorum. Elinize sağlık tam olarak çiçek gibi görünüyorlar
Tamamdır, ben trafo işi hallolana kadar ampli ve besleme kartının malzemelerini yavaş yavaş toplamayı düşünüyorum. İlk gelen besleme devresini mi yoksa son gelen sizin gönderdiğiniz besleme devresiyle mi ilerleyelim?
Trafo için henüz konuşmadım ama hafta sonu kapalılarmış öğrenmiş oldum