merhaba arkadaşlar içinde 5adet 2,5 nya kablo olan borunun içinde 6 tane 2,5 nya olması gerekiyor bu altıncı kabloyu nasıl çekebilirim.zor olacağını biliyorum ama pratik bir yolu varsa lütfen söyleyin.bu arada boru 14 lük boru
merhaba arkadaşlar içinde 5adet 2,5 nya kablo olan borunun içinde 6 tane 2,5 nya olması gerekiyor bu altıncı kabloyu nasıl çekebilirim.zor olacağını biliyorum ama pratik bir yolu varsa lütfen söyleyin.bu arada boru 14 lük boru
Piyasada ben görmedim. Özel üretimler hariç. Olsa da izolesiyle beraber geçeceğini zannetmiyorum.6x2,5 kablo çeksin boruya sığabilir ...
eğer boru içinde kablo varsa 6.kabloyu çekemezsiniz 14 lük borudan 6 kablo geçer mi?Vatan kablo göre sizin kablonun her biri 3,35mm çapında 14 lük borunun iç çapıda 10 mm senin kabloların 5 tanesi bile bu borudan geçemez sizin boru en az 20 lik olması lazım yada sizin kablolar 2,5 luk nya değil!merhaba arkadaşlar içinde 5adet 2,5 nya kablo olan borunun içinde 6 tane 2,5 nya olması gerekiyor bu altıncı kabloyu nasıl çekebilirim.zor olacağını biliyorum ama pratik bir yolu varsa lütfen söyleyin.bu arada boru 14 lük boru