Herkese çok teşekkür ediyorum akşama daha detaylı olarak yazacağım. Dün iki ayak bir pabuçta işler olduğundan fotoğraflar çekemedim. Şimdi ısı pompasının olduğu evdeyim. Tesisatı çektim. Lütfen eksik bilgi varsa söyleyin tekrar foto çekerim.
Kaçak akım tipi AC
3 sene önce yapılmış sıfır bir ev. Birkaç aydan beri peyderpey taşınarak kullanıma geçtik. Mutfakta tekli indüksiyon ocak, instantpot ve fırın şu ana kadar sorunsuz çalıştı.
Isı pompacı değişim yerine iade alırım dedi. Böyle bir aletteki sorunu yerinde tespit edip gerekirse önerdiğiniz düzenlemeleri yapacak usta bulmaya çalışacağım.
Her durumda hane için insan hayatını umursamadan nasıl 300ma taktıklarını ve bunun sahada yaygın bir uygulama olmasını aklım hayalim almıyor.
Farklı tipteki rölelerin bazıları bütçemizi aşıyor. Sanırım ısı pompası için ayrı hatta 300ma konusuna mecbur kalacağız.
İlk etapta cihazın sağlam olması yeterli. 30ma önerildiğini kitapçıkta öyle yazdığını anladım ama trafo falan deyip onlara bakmayın diyeceklerinr eminim.
Tekrardan çok teşekkür ediyorum. Hiç bilmediğim bir konuda resmen hayati bilgiler verdiniz.