eğer sistemin bir resmini o söz ettiğin üzeri silikon kaplı bobin grubunun resmini
her hangi bir etiket değerini yada sistemin Elektrik şemasını gösterebilirsen daha
daha hızlı çözüm bulabilirsin.sanırım özel tip bir gerilim trafosu yüksek frekans olduğundan.ayrıca 5 volt ile test yaptım dedin dc kaynakmıydı ac kaynakmıydı.
ve skala nasıl değişti.biraz daha ayrıntı sunarsan iyi olur.
iş yoğunluğumuzdan dolayı bir süre askıya aldık. en kısa zamanda tekrar başlayacaz.
ilgilendiğiniz için teşekkür ederim
sanırım o üzerinde 120 yazan şey yüksek gerilim trafosu,eğer dikkatli incelerseniz
onun bir trafo olduğu belli ve yapısı itibarıyla trafoya benziyor.primer ve sekonder
kısımları birbirinden ayrılmış,acaba siz testlerinizi kaç volt gerilimle yapıyorsunuz
birde motorlara yalıtkanlık testi yaparken kaç volt uyguluyorsunuz.2500 volt diye biliyorum ama.
birde diğer yandan çıkış akımıda ölçülüyor sanırım.
şimdi siz çıkış gerilimini ayarlayabildiğinize göre demekki birinci yüksek gerilim trafosunun primerine uygulanan gerilimi azaltıp arttırarak çıkış gerilimini ayarlıyorsunuz.zaten gerilim ayar trimpotuda yüksek güçlü bir reostaya benziyor
siz çıkış akımının hangi sensörle tespit edildiğini bulun önce bence.sonra 1. yüksek gerilim trafosu ve giriş çıkış gerilim oranlarını.
alinin saçma sapan yazılarından ve de her kese laf atmasından bunaldım. ilgililere duyurulurşaka gibi