Evet değiştirdim yeni elimde sigortalar vardı hepsiyle denedimSigortayı değiştirmeyi denediniz mi? Denediyseniz sonrasında problemi tesisatta ararsınız.
Yani sayaça kadar indim demekki sayaçtan gelen nötr faz kablolarında gevşeme var doğru mudur ?Tesisatta bir sorun var, devre tamamlanamıyor, bir yerde direnç oluşuyor ve sigortayı açtıracak akım sağlanmıyor. Bağlantılarda gevşeme olmuş olabilir. Bu durum yangına sebep olabilir!
Kapatınca faz dan elektrik gelmiyor onda problem yok . Çok garip bir olay . Bide şuan bu evde şantiye elektriği var hala bunun etkisi olurmu ?Muhtemelen.
Ayrıca sigortayı elle kapatınca (devreyi açınca) bahsettiğiniz kablolarda Elektrik var mı? Sigortanın çıkışı yerine girişinden bağlanmış olmasın?!
Oradaki voltajı olcebilir misin?Tesisatı esgeçiyorum ve sayaçtan gelen nötr fazı 25b sigortaya bağlayıp buna bir priz bağladım yine atmıyor hiç bi şekilde kısa devre yapınca
Merhaba, muhtemelen kötü bir toprak hattınız var. Nötr diye bildiğiniz hat, aslında nötr değil de kötü bir topraklamaya benziyor
Merhabalar toprağı tamamen ortadan kaldırdım ve direk sayaç üzerinden bu işlemide yaptım . Buraya yarın fotoları atacağım nasıl işlem olduğunuMerhaba, muhtemelen kötü bir toprak hattınız var. Nötr diye bildiğiniz hat, aslında nötr değil de kötü bir topraklamaya benziyor.