fotoları gördüm ama son durum içi fotosu
net çekim kablolar gözükür . çeşitli foto çekimler
özellikle topraklama ve nötr kablolarının görüntüsü .
toprak ve nötr girişi hangi ve siğortalara kablolara numara verilmesi .
ve bilği açıklaması
Unuttum
Birde şu durum var
Tesisat topraklamada ve nötr de linye ve sorti atlaması olabilir kablo direk gitmiyordur veya ek alınmış olabilir tesisat düzeni
sigortaya bağlamak yok hocam, hangi toprak kablosu hangi sigortanın hattından geliyor, yani mutfak prizlerinin sigortasını biliyorum ancak mutfak prizlerine bağlı olan toprak kablosu hangisi onu çözemiyorum.
fotoları gördüm ama son durum içi fotosu
net çekim kablolar gözükür . çeşitli foto çekimler
özellikle topraklama ve nötr kablolarının görüntüsü .
toprak ve nötr girişi hangi ve siğortalara kablolara numara verilmesi .
ve bilği açıklaması
Ekli dosyayı görüntüle 67441
Unuttum
Birde şu durum var
Tesisat topraklamada ve nötr de linye ve sorti atlaması olabilir kablo direk gitmiyordur veya ek alınmış olabilir tesisat düzeni
peki toprak ucu ile nötr arasındaki gerilimi nasıl ölçmeliyim? Yani multimetrede hangi ayarda neyi nereye bağlayarak ölçmek doğru olur? Çünkü deneme yapma şansım yok, günde sadece 1 kez attığı için o andaki durumu görmek istiyorum. yani bunu tam da sokak aydınlatmaları yandığı saatte yapmam gerekiyor.
peki toprak ucu ile nötr arasındaki gerilimi nasıl ölçmeliyim? Yani multimetrede hangi ayarda neyi nereye bağlayarak ölçmek doğru olur? Çünkü deneme yapma şansım yok, günde sadece 1 kez attığı için o andaki durumu görmek istiyorum. yani bunu tam da sokak aydınlatmaları yandığı saatte yapmam gerekiyor.
İlk mesajlarınızdaki kısmi mesajınız
Konumunuz bina diyorsunuz sokak lambası ile ilgisi zorun zoru komşular da yok yıldırım deseniz tamam
Hadi diyelim sizin dediğiniz olsun
Daire içinde bir yerde sorun olmalı
Sorun devam ediyor diyorsunuz güne 1 defa atma yaşanıyor