arkaplan
Profesyonel Üye
Sezon finalinde herhalde !!!Sonuç ne oldu, merak ettim?
Ya yakinda yada bitti
Beklemeyediz.
Sezon finalinde herhalde !!!Sonuç ne oldu, merak ettim?
Sezon finalinde herhalde !!!
Ya yakinda yada bitti
Beklemeyediz.
Nubar terziyan polis ekipleriyle gelip finali yapacakSezon finalinde herhalde !!!
Ya yakinda yada bitti
Beklemeyediz.
Bu çalışmaları yaptığından dolayı o bölge hava aldı ve kurudu, sorun bu sebeple minimuma indi ama tamamen yok olmadı. Sökeceğin prizi kesinlikle başka bir yere takma, boşta beklet. O sıkışık alana yeni bir priz tak veya dediğin gibi uygun bi uzatmayla başka bir prizden makinanı çalıştır. Hatta uzatma kullanırsan makinanın fişini sadece çalıştıracağın zaman tak, en azından bir müddet.Hocam, prizi söktüm baktım, nem vs. yok. Son dönemde KAR sadece 1 kez attı, onda da makine prizde takılıydı. Yani makineyi prizden çekersen sorun kalmıyor.
Sorunla ilgili iki planım var:
1-Yakınlarda başka priz olmadığından uzun bir uzatma bulup makineyi oraya bağlayıp deneyeceğim.
2-Prizi söküp evdeki başka bir prizle değiştireceğim. Ancak prizin yeri biraz dar olduğundan geniş bir zamana ihtiyacım var.
Denemeleri yaptıktan sonra sonucu paylaşacağım.
Şunu bir deneyin, KAKŞ'ni 1 saniye arayla en az 15 kere Açıp Kapatın. Sonra sonucu yazın.Herkese merhaba. Benim de kaçak akım rolesi akşamları atıyor arkadaşlar. Yaz aylarında 20.00 civarı atıyordu şimdi 17.56 da. 5 aylık yeni bir ev. 16 dairelik apartmanda şu an 3 aile yaşıyoruz.
Geçen hafta 25 ilk roleyi 40 lık ile değiştirttim. Cumadan beri atmamıştı. Bu gün attı.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler.
Herkese merhaba. Benim de kaçak akım rolesi akşamları atıyor arkadaşlar. Yaz aylarında 20.00 civarı atıyordu şimdi 17.56 da. 5 aylık yeni bir ev. 16 dairelik apartmanda şu an 3 aile yaşıyoruz.
Geçen hafta 25 ilk roleyi 40 lık ile değiştirttim. Cumadan beri atmamıştı. Bu gün attı.
Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler.
merhaba, Sigorta atıp atmadığını sorma sebebinizin teknik açıklamasını yapabilir misiniz? teşekkür ederimsiğorta kutusu fotosunu yayınlayın .
sadece röle mi atıyor siğorta atıyor mu ?
sayaç panosundan atan var mı ?
ortak şantiye mi kullanıyorsunuz .
vs gibi bilgiler .