Zulfunver

Üye
Merhaba Ablamın evinin sigortaları eski ve kaçak akım rolesi çalışmıyor Schneider sayfasından kaçak akımlara bakıyordum hangi kaçak akımı almam lazım ?

daire içi 30mA ama a tipimi ac tipimi yoksa anlamadığım Tip A-SI (Süper Bağışıklı) bunlardan en iyi hangisi olur daire içi

1 de sigortaları hesapladığım zaman 60 amper B tipi sigorta kullanıcağız kaçak akımı 63- amper mi yoksa 40 amper mi almam gerekiyor yardım eden herkese şimdiden teşekkür ederim 🙏

Not : Monofaze sistem

Ekli dosyalar

• IMG_7983.png
    IMG_7983.png
    202.5 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:
Önce şurayı bir okumanızda fayda var.
Konu 'Forumda Mesaj Yazmadan Önce Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz' https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/forumda-mesaj-yazmadan-Önce-lütfen-forum-kurallarını-okuyunuz.213/

3.3 ) Bakar mısınız, Yardım, Bakmayan kalmasın, Lütfen Yardım" gibi başlıklarla konu açmak yasaktır. Başlık bir konunun özeti niteliğinde olmak zorundadır. Lütfen konu açarken başlık seçmeye dikkat ediniz
Sorunuz konusunda @fahri yetiş çok uzmandır. Cevap verecektir.

Ana sigortanizin ve sigorta kutunuzun fotosunu yayınlayınlamaniz .

Önce şurayı bir okumanızda fayda var.
Konu 'Forumda Mesaj Yazmadan Önce Lütfen Forum Kurallarını Okuyunuz' https://www.kontrolkalemi.com/forum/konu/forumda-mesaj-yazmadan-Önce-lütfen-forum-kurallarını-okuyunuz.213/

3.3 ) Bakar mısınız, Yardım, Bakmayan kalmasın, Lütfen Yardım" gibi başlıklarla konu açmak yasaktır. Başlık bir konunun özeti niteliğinde olmak zorundadır. Lütfen konu açarken başlık seçmeye dikkat ediniz
Sorunuz konusunda @fahri yetiş çok uzmandır. Cevap verecektir.
Teşekkür ederim bilmiyordum telefondan giriyorum siteye başlığı düzenleyemiyorum kusura bakmayın 🙏 şimdi düzenledim buldum kusura bakmayın tekrardan

Ana sigortanizin ve sigorta kutusunun .
Sigorta kutusunu çekip atamıyorum malesef ablamın evinde değilim şuan ama sigorta kutusunu komple değiştiriceğim çeksemde bi yararı olur mu ki ? Sigorta kutusu sıradan monofaze sigorta kutusu

Sigorta kutusunu çekip atamıyorum malesef ablamın evinde değilim şuan ama sigorta kutusunu komple değiştiriceğim çeksemde bi yararı olur mu ki ? Sigorta kutusu sıradan monofaze sigorta kutusu
güzel insan, eskiyi görelim ki, yeniyi nasıl yapabileceğinizi/ düzenliyeceğinizi/ yaptıracağınızı anlatabilelim. kötü olmadan iyiyi bilemezsiniz.

30mA kaçak akım koruma rölesi daire içinde.
A tipi ( yayınladığınız foto ) takılması.
Amper ? anlık.

Kolay Gelsin Sağlıcakla.

Son düzenleme:
Ana sigortanizin ( sayaç altindaki ürünler) ve sigorta kutusunun ( daire içi )
güzel insan, eskiyi görelim ki, yeniyi nasıl yapabileceğinizi/ düzenliyeceğinizi/ yaptıracağınızı anlatabilelim. kötü olmadan iyiyi bilemezsiniz.
Üstadlarım 4 adet sigorta 1 adet kaçak akım var onlarıda dandik marka takmışlar ve kaçak akım da çalışmıyor ben şuan bu evdeki çalışan makine vs hesapladım 60 amper gibi rakam çıkıyor benim anlamadığım kaçak akımı 63- amper mi yoksa 40 amper mi almam gerekiyor.

birde a tipimi ac tipimi yoksa anlamadığım Tip A-SI (Süper Bağışıklı) bunlardan en iyi hangisi ve bu Tip A-SI (Süper Bağışıklı) nedir ?
@fahri yetiş Üstadım sizde bi bakabilirmisiniz bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim 🙏

Son düzenleme:

Forum istatistikleri

Konular
130,185
Kullanıcılar
453,322
Son üye
CEBLOCK

Yeni konular

Geri