ugurcocuk
Üye
Kardeşim üstteki kakr atıyor element değiilse nedir acabaelektrikten anlamıyorsanız elektrikçi çağırmalısınız
Kardeşim üstteki kakr atıyor element değiilse nedir acabaelektrikten anlamıyorsanız elektrikçi çağırmalısınız
Evet heater anahtardan 6 lık kablo ile şohbene ve çamaşır makinesine hat geçiyorKardes ilk olarak sofben baglantisinin Sigorta kutusundan ozel linye ile cekilmesi gerekirdi,promlem burda basliyor...ayrica heater anahtardan sofben beslemesi mi geciyor ne sacma bir uygulama bu tam anlayamadim!..
Sizin esas mesleğiniz stand upcılık mı acaba? Google a heater swich yazsan zaten göreceksin allah a hamd olsun zaten biliyoruz heater swich ne kakr ne. Bilgi az diye itham da bulunan arkadaş eaas senin bilgin az ki nerden bagsedildiğini anlamamışsın. Aleyküm SelamVarsa bi resim iyi olurdu.bu meshur anahtarimiz nasil biseymis ne amacla konulmus?.. Sizin bu anahtar veya swich dediginiz sey sigortamidir nedir merak ettik))
. Yok degil)..nasil bise oldugunu goolgleden baktim gordum konunun en basinda sen merak etmeyesin..yalniz anlamadgimiz sey kim neden boyle sacma sapan bi uygulama yapmis)..neye yariyor bu heater midir nedir?..sana yardimci olmaya calisiyoruz kardes neden sinirleniyosun)Sizin esas mesleğiniz stand upcılık mı acaba? Google a heater swich yazsan zaten göreceksin allah a hamd olsun zaten biliyoruz heater swich ne kakr ne. Bilgi az diye itham da bulunan arkadaş eaas senin bilgin az ki nerden bagsedildiğini anlamamışsın. Aleyküm Selam