Zaten bu tür videolar bilimsellikten uzaktır.Hocam videoya baktım ama pek Woofer testi için uygun değil bence.
Benim kabinlerdekiler de tam anlamıyla Woofer değil ama videoda en azından 30-35 Hz bölgesini hareketli görmeyi isterdim.
Audition üzerinden kontrol ettiğimde en alt 40 Hz civarı, ortalamada ise 45 Hz civarı bass var.
İnsan kulağı frekansmetre değildir. Hangi frekansların kaç db şiddeti ile geldiğini ölçemezlerBahsi gecen muzigi ayni ses sisteminde kaliteli bir kulaklikla dinle. Ardindan da kabinlerinle.
Eger kulaklikla elde ettigin tokluga kabinlerle yaklasamiyorsan demekki kabin olmamis.
Zaten kulaklik kalitesine yaklasan hoparlor de yoktur sanirim.
Bu isteklerini yerine getirebilirim.Ilk verdigim videodaki muzigi kisik sesle dahi dinlediginizde kabinleriniz baslardaki coskuyu verebiliyorsa super.
Ben asla bu istegime ulasamadim. Illaki sesi acmam gerekiyor. Sesi acinca tamam bas sesler hos geliyor ama bu sefer de cevre icin gurultu oluyor.
Zamaninda cok kabin yaptim. En sonunda kabin alayim kurtulayim dedim. Aldim ama gene istegime kavusamadim.
İyi ya işte.Sonucta ben kulagimla duyduguma bakarim.
Tek bir kriterim var. Kaliteyi cok dusuk guclerde dahi baslari kulakliktan dinlercesine kabinlerden duyup duymadigima gore degerlendiriyorum.
20 Hz duymak zaten çok zor. Ama sistem ne kadar aşağı frekansları verebiliyorsa o kadar iyi. İlk videodaki müzikte kabinlerimden güzel ses alıyorum.Sahsi fikrim 20Hz diye tutturmanin alemi yok. Karni titretmekten baska bir ise yaramiyor.
Ilk verdigim videodaki muzigi kisik sesle dahi dinlediginizde kabinleriniz baslardaki coskuyu verebiliyorsa super.
Ben asla bu istegime ulasamadim. Illaki sesi acmam gerekiyor. Sesi acinca tamam bas sesler hos geliyor ama bu sefer de cevre icin gurultu oluyor.
Zamaninda cok kabin yaptim. En sonunda kabin alayim kurtulayim dedim. Aldim ama gene istegime kavusamadim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?