progidy Üye Katılım 25 Ara 2009 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 41 28 Ara 2009 #1 kamu binalarında 3 lü priz kullanımı hakknıda bir bilginiz varmı ben bayındırlık iç tesisat yönetmeliğinde bulamadım.yardım edebilirmisiniz Moderatör tarafında düzenlendi: 5 Ocak 2010
kamu binalarında 3 lü priz kullanımı hakknıda bir bilginiz varmı ben bayındırlık iç tesisat yönetmeliğinde bulamadım.yardım edebilirmisiniz
bolanka Üye Katılım 20 Nis 2008 Mesajlar 92 Puanları 1 Yaş 40 28 Ara 2009 #2 Elektrik iç tesisat yönetmeliğinde çoklu priz bölümünde şöyle yazmaktadır: Çoklu prizler kaynak prizin gücünü aşmayacak şekilde kullanılabilir. Kamu binalarında da bu yönetmelik geçerlidir diye düşünüyorum.
Elektrik iç tesisat yönetmeliğinde çoklu priz bölümünde şöyle yazmaktadır: Çoklu prizler kaynak prizin gücünü aşmayacak şekilde kullanılabilir. Kamu binalarında da bu yönetmelik geçerlidir diye düşünüyorum.
Konu Sah progidy Üye Katılım 25 Ara 2009 Mesajlar 2 Puanları 1 Yaş 41 28 Ara 2009 #3 bolanka' Alıntı: Elektrik iç tesisat yönetmeliğinde çoklu priz bölümünde şöyle yazmaktadır: Çoklu prizler kaynak prizin gücünü aşmayacak şekilde kullanılabilir. Kamu binalarında da bu yönetmelik geçerlidir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... çok sağolun teşekkürler.
bolanka' Alıntı: Elektrik iç tesisat yönetmeliğinde çoklu priz bölümünde şöyle yazmaktadır: Çoklu prizler kaynak prizin gücünü aşmayacak şekilde kullanılabilir. Kamu binalarında da bu yönetmelik geçerlidir diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla ... çok sağolun teşekkürler.
kral23 Üye Katılım 9 Nis 2007 Mesajlar 229 Puanları 1 Yaş 40 5 Ocak 2010 #4 bayındırlığın iç tesisler yönetmeliğini hiç duymamıştım. benmi yanlış biliyorum. yoksa bahsettiğin Elektrik yapı işleri teknik şartnamesimi
bayındırlığın iç tesisler yönetmeliğini hiç duymamıştım. benmi yanlış biliyorum. yoksa bahsettiğin Elektrik yapı işleri teknik şartnamesimi
yaman9 Üye Katılım 1 Haz 2007 Mesajlar 582 Puanları 1 5 Ocak 2010 #5 http://cygm.meb.gov.tr/modulerprogramlar/kursprogramlari/elektrik/moduller/priztesisatlari.pdf megep dökümanlarında üçlü priz kullanımıyla ilgili biraz daha detay var.
http://cygm.meb.gov.tr/modulerprogramlar/kursprogramlari/elektrik/moduller/priztesisatlari.pdf megep dökümanlarında üçlü priz kullanımıyla ilgili biraz daha detay var.