Hahaha hiç güleceğim yoktu, seviyorum seni dede ah birde şu mühendis kompleksi olmasa, verdiğin örnekler yaş 57 ama 16 yaşındaki bir ergenden farkı yok, genç kalmayı yanlış anlamışsın.
Bu devirde özeli öven kişi insanlarla alay ediyordur. Ey ümmedi müslim özelde 10 yıllık olup 27 gün izin yapan kaç kişi vardır, verdiğiniz örneğe kurban olayım. Herkes borusanda
Siemens te mi çalışıyor zannediyorsunuz, ne içtiniz böyle kafayı buldunuz. Bide emekliliği nasıl düşünmeyim hocam, 40 yıl sonra emekli olacağım, tabiki düşünürüm, bak 57 yaşındaki adama nasıl sıyırmış biz 65 yaşında nasıl olucaz baksana şu duruma. 2 yıldır çeşitli iş görüşmeleri katıldım, sizin bahsettiğiniz durumlarla ben karşılaşmadım, adam pazar günü bile çalıştırmaya çalışırken bazıları 27 gün izinden bahsediyor.
KPSS ön lisans baş vuru formu kalmadı katılım yüzünden, 2010 kpss ye 3 milyon kişi katıldı, belki bu yıl 5 milyonu geçecek, güzel ülkemizde ammada korkak varmış!!!
İş garantisi çok büyük faktör babacım, siz 40 ında işsiz kalanların durumunu hiç görmediniz sanırım, ekonomik krizde maşallah hiç uğramamış oralara. Bu devirde kpss ye girmeyen mühendisin mental problemleri yoksa, bayağı sırtı kalındır. Ben 90 küsür puanları çekip devlete girecem , zamanında devlete tanıdık vasıtasıyla girmiş kişilerin korkak damgasını yiyiecem, hadiyin ordan sevsinler sizi!!!
Bi de diğer konularda da olsun, devlette çalışmayı düşünen mühendis varsa karşısına hemen bir teknisyen çıkıp özeli övmeyi başlıyor, tesadüf müdür bilemedim şimdi?? Benim yaş gruplarımda tanıdığım mühendislerin tamamına yakını 7 temmuzda kpss ye giriyor, cumartesi çalışan iş yerlerinde 7 temmuzda hastalan işe gelmeyen mühendisleri görürsünüz
Mercedes ve sanko holdingte çalışanlar arkadaşımlarda dahil.
Özel sektör çok cool baby, come on lets go together!!!