Bende ilgiyle okuyorum. Sorun ne durumdadır. Paylaşırsanız sevinirim.
haydaaaÇözümü biz bulduk . Bu işletmelerde ki sorunu devamlı çözüyoruz . Bizimle özel mesajla iletişime geçebilirsiniz . Türkiyenin heryerine hizmet vermekteyiz.
Eski konuyu canlandırdım ama kusura bakmayın. Bu sorun nasıl çözüldü veya başka fikri olan var mıdır?peki hocam durum nedir şimdi? biz kapasitiften cezaya girdik onun için şu an paralel çalışamıyoruz Şebeke kesicisi açık durumda jeneratörlerden çalışıyoruz..
ilginiz için tekrar teşekkür ederim popülarite vercem ama nerden verildiğini bilmiyorum?
Bu konu çok tartışıldı forumda ve OG akim referanslı kompanzasyon dışında makbul çözüm olmadığı konusunda herkes hemfikir .Eski konuyu canlandırdım ama kusura bakmayın. Bu sorun nasıl çözüldü veya başka fikri olan var mıdır?
Konvansiyonel kompanzasyon sistemlerinde kompanzasyon rölesi trafonun sekonder tarafindaki akim trafolarindan bilgi alarak sistemi yönetirken bahsettiğimiz diğer sistemde akim bilgisini trafonun giriş tarafından yanı OG tarafındaki akim trafolarından almakta.Teşekkür ederim. OG akım referanslı kompanzasyon kısmını rica etsem biraz açabilir misiniz? Saygılarımla.