Keşke mühendis olmasaydım...!

çok doğru yazmışsınız Tekin bey .fotoğraf dikkatimi çekti o fotoğraf hangi termik santralın kömür park makinası

Sayın Dobra9 Tekin Bey e yöneltmişsiniz sorunuzu kendisi yanıtını verir.
Ancak bildiğim kadarıyla bu makina Amerika da otoyol yapımında kullanılan dev bir kepçe. ön kısmında birçok kepçenin takılı olduğu yuvarlak kısım toprağı kazmakta ve yığmakta. Bir yağ şirketinin de reklam resmidir.
Hayırlı akşamlar.

:)merhaba bu fotoğraf a dıkkatlı bakarsanız paletının uzerınde d9 katarpil dozer var ve bu makıne almanyada yapılmış gunde alp dağlarında 1500 mt yol yapan bır makıne türkiyede benzer makıneler var dedığınız gıbı gorevlı gıttığım sivas kangal da komur işletmesınde gordum benzer makıne yanlız buna nazaran çok kuçuk kuçuk derken bır kepçe malzeme 30 ton ımış dıye yetkılılerden oğrendım:)

çok doğru yazmışsınız Tekin bey .fotoğraf dikkatimi çekti o fotoğraf hangi termik santralın kömür park makinası

iş yapıcam ama 5 yıldır bulamadım. şimdi ise marangoz oldum :)

:)ağaç katılı .. şaka şaka severek yapıyorsan marangozluğu en guzel meslek senın için sevmıyorsan orası soru işaretı allah gonlune gore iş versın demek duşer bıze:)
iş yapıcam ama 5 yıldır bulamadım. şimdi ise marangoz oldum :)

elek mühendisiyim yeni mezun olduğum dönemlerde başıma gelen bir olay; bir iş için görüşmeye gittim kendi mesleğime denk biriyle iş görüşmesi yapıcağımı düşünürken karşıma ilkokul mezunu ve ak parti ilçe başkanı olmuş bir adam çıktı söylediğini aynen yazıyorum; "" AK PARTİYE gelmessen bu ilde s.... sene iş bulamassın"" mühendise yapılan muamele sizlere soruyorum bu ülkeden bir cacık olurmu...

:)sayın trafocu01 buraya siyasetı karıştırmazsan ıyı olurdu 1 ikincisi saçini başini almiş ağartmış bırı siyasetçiyse boyle laf etmez demekkı diplomayla muhendis olunmuyormuş kusura bakma bıraz kaba konuştum

Tekin hocam seninde inciden inceye mühendislerle biraz sorunun var gibi :) diploma almakla mühendis olunmayabilir belki ama diploma almamakla kesinlikle olunmaz, anladın mı tekin hocam. Arkadaş günümüzün Türkiyesinin gerçeğini yansıtmış iş hayatında çok sıkça karşılanan bir durum.

Evet doğru... mesajın parti ismi dışında siyaset ile ilgisi yok..
birkaç arkadaşımdan duyduğum bir konu;
resmi işlerde, gazeteye ilan veriliyormuş mühendis aranıyor diye..arayanlar Elektrik işi yapanlar...
ama ihaleyi alan firmada çalışıyor gözükeceksiniz..hemde elektrik işini yapanların işine koşturacaksınız...
bu her zaman böyle olmuyordur ama son zamanlarda sıkça rastlanıyormuş
ihaleyi alanın umurunda değil...
ihalelerin nasıl verildiğini biliyoruz! sanırım bu tür işlerde inşaat firmasına elektrik işini kime vermesi gerektiği
kulaklarına fısıldanıyor.. bilmem anlatabildim mi...

:)merhaba benim oğlumda muhendis

Tekin hocam seninde inciden inceye mühendislerle biraz sorunun var gibi :) diploma almakla mühendis olunmayabilir belki ama diploma almamakla kesinlikle olunmaz, anladın mı tekin hocam. Arkadaş günümüzün Türkiyesinin gerçeğini yansıtmış iş hayatında çok sıkça karşılanan bir durum.

Forum istatistikleri

Konular
129,838
Kullanıcılar
452,673
Son üye
loran laran

Yeni konular

Geri